- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.60
да му еба майката имам цирей на гъза :@ едвам седя
хахахха и как разбра, че е цирей?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
огромна пъпка, която боли :@
а да, ако има бяло връхче, значи е цирей. Ако може го изстискай, ако не на лекар със скалпела да го срежат. Кофти тръпка. ;/
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
не... тва е на бузата на гъза ми
аз съм bmw_m5_e60 в вбокса![]()
Ти такова мнение ли имаш за себе си? Боже, момиче! Никой уважаващ себе си човек не бива да има такова мнение за себе си и да го изкарва на показ. Имай самочувствие. Така доникъде няма да стигнеш в живота.![]()
Еми нямам .........
ами изгради си. да не би да ти натякват, че си грозна? Боже...
AngerfisT пускай мача ве ей
6б3З10
искам снимка !!!
Не ми го натякват, но са ми го казвали
xXxAngerfisTxXx на ЛС![]()
аз съм сигурен че слади4коот0т0т0т0т0 е няква гзорна кифла![]()
6б3З10
Не мисля, че е нужно![]()
Според мен си свикнала да търпиш критикиПрати 1 снимка на ЛС ако може..
изобщо не си грозна! много си хубава![]()