- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.60
ма4ока е направил проба дали ще ни хареса нещо такова
6б3З10
ооо благодаря ти,какъв добричък си станал ;* ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Най-после някой познат![]()
Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!
снощи са возих в G55 AMG![]()
5.5 V8 компресор, 500 коня, звука е уникален :X мн ми хареса уникалното кубче
Бе закво са ти тия коне, къде ще ги опъвашАз без пари да ми я дават, не бих я карал тая G... Пък и изглежда много мутренска
На мен даже ми прилича все едно е купчина ламарина, която са я смачкали за балиране и виж кво се е получило
![]()
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89
аз харесвам големи груби машиниходят ми
![]()
Здравейте !
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
майната му на здравето кажете ми някви хап4ета с които да се гътна
6б3З10
какво ти има на теб ?
чувствам че не мога да се боря повече за всички е най-добре да ме няма, колко пъти опитвах но не стана
6б3З10
яя не се излагай имал си някаква пречка това не означава,че трябва да вършиш глупости като да гълташ някакви хапчета ;х
какво да направя като не я забравям
6б3З10
знам кво ти е... ракията помага само
Ракията не помага,Вани ;x
Иване ти никога няма да я забравиш,но трябва да свикнеш с мисълта,че вие няма да сте заедно повече и с времето свикваш с тази мисълмного глупаво е да пребягаш към самоубийство .. ;х
сега мога да кажа че съжалявам, че тогава се притесних да не би да е забрееменяла, трябваше да е бременна от менм..
6б3З10
тя на колко е ? това,как да го приема,че ти искаш дете от нея ?
знаеш ли не мога да ви разбера теб и другия Иван като момичето не ви иска вече,защото продължавате ?
малка е, но нямаше да я оставя са щеше да има при4ина да живея, като нямаш при4ина да живее6 какъв живот ще е
6б3З10
под малка,какво да разбера 14-15 годишна ? И без причина се живее просто продължаваш![]()
6б3З10
Иване изглежда хубава така погледнато,но и малка ;d
Последно редактирано от bubkaa93 : 06-25-2012 на 18:22