- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.60
важното е да гори![]()
ти поне оправи ли се с твоята, нали вечее сте заедно!
6б3З10
тва е невъзможно
щото ония педали я направиха тревоманка, и е с толкова голямо самочувствие че ако и кажеш нещо ще ти се скара мн яко... оня ден искаше да излезем, на следващия ден и пиша кога, тя вика не искам... бахти и чоека
мразя ги такива ненавиждам ги омраза за тяяяхх
6б3З10
толкова съм я намразил но не спирам да я обичам :X мъча се с анито ама не стаа раотата
един ден и на теб ще ти писне тогава може би ще ме разбереш защо постъпвам така със себе си
6б3З10
аз загубих 4 месеца в алкохолизъм и страдане, после ми светна лампата и се промених както на външен вид, така и като акъл... върва нагоре тя надолу
тук сме майкаааааа
в рая майкаааааааа
и аз бро ся сме в ада и вървим напред
Хей !
големи депресии сте ;х стегнете се малко,бе хора ;*
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
ти знаеш ли къде е сега тя
6б3З10
с друг ли ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
хахах и от къде знаете дали правят секс с други ?
значи щом ва е зарязала се ебе с други о не не![]()
мн смешно буби.....
така се справям с депресията http://prikachi.com/images/235/4959235Q.jpg
6б3З10
извинявай,Иване ;*
bootyboy абе стегни се,не се излагай .. голям човек си мисли малко ;х