- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.60
ходя ходя... Никии станаха много неща
добри или лоши?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
и добри и лошииииии........
нещо с твоето момиче?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
мдаааааааа казах и сичко
и как реагира? тя още ли е с другият?
сама е... ми нищо се едно нищо не съм и казал
уффф... е какво само мълча ли? егати, поне да ти каже нещо. Пак се прави на интересна. Поне ти е олекнало, надявам се, но не живей с надеждата, убива те
каза че съм луд, откачен, и че съм си набивал филми
уаааааааау, смятай. аз не очаквах да се държи така това момиче.
каза ми и още, каза как може да съм я обичал 1 година, чудеше се, накрая каза че съм откачен, тва не било любов, просто съм бил луд
всички момичета сте такива по -природа и ген сте създадени да съсипвате човешки души без да знаете дори
О, моля ти се, това изобщо не е вярно. Това, че той е попаднал на момиче, за което важи, компанията променя хората, и това, че тя се не знае какво иска, какво изпуска и т.н, не означава, че всички са такива. Просто и той си е виновен, че се измъчва, вярвайки, че може да промени нещо. Иване, не си струва.![]()
не ми пука искам нея
Здравейте !
Вани спри да се измъчваш с това момиче ;*
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
на тва еи на друго момче му ебаха майката
койт с къфто са събере такъф стаа
едно здравей не ми каза Иване добре ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Бубоооооотеб та обичам нали знаеш минааме и без тва
![]()
Абе вие сякаш всички сте минали и много връзки сте имали, че казвате, че всички са еднакви. Да случва се на всеки, влюбваш се, нараняват те. Кофти ти е, но трябва да го преодолееш, защото света не свършва заради твоята болка. Особено това, че сте млади и ще срещнете още много момичета. Едни ще ви разочароват отново, други ще ви накарат да изпитате чувства, които не сте подозирали, че можете и ще са споделени. Айде стига с тия заучени изказвания. Бъдете оптимисти.![]()
абе Вани ти ли щеше да излизаш с няква от Свищов ?![]()
ъз съм песимист мама му деба