- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.60
какво ти има на характера ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
бубкее бубкее защо съм още жив
6б3З10
недей говори така и нямаш лош характер до колкото съм те опознала тук в форума ;d
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
одеве изпих над 400 хап4ета и ни6то ми няма
6б3З10
недей не си заслужава
абе ти скайп имаш ли ?
имах заради нея, ама оттам тръгнаха проблемите и го махнах + тва не трябва да се занимаваш с такъв като мен
6б3З10
и на теб ли някоя ти е ба майката
е знаех си ,че само ни съсипват момичетата
и аз... най-изтрадалия от всички вас
как ме отряза ;D що да не се занимавам с теб интересен си ми![]()
не ми знаеш историята просто
и какво сте преживели толкова ? били най-изстрадали ади моля ви се![]()
аз съм най-изтрадалия от цял свят !
обадих и се да и кажа ''лека нощ и обичам те''
6б3З10
най-изстрадалия си сигурно е как можеш да кажеш така,като не ни познаваш и не знаеш както ние сме преживеели ...
и тя какво ти каза,Иване ?
да за жалост, аз само като 4ух 4е вдигна и каза алоо и казах това което исках и затворих
6б3З10
тоя форум с всеки изминал ден става все по-скучен ; )
определено... особено за старши като нас![]()
пи4 ве4е ме мрази ти казвам вси4ко свърши окон4ателно
6б3З10
аве я се дръж... мрази те и мойта ме мрази ма още я търся... 1 година вече
направих нещо гадно защото неиздържах пове4е да се вижда с него не с мен
6б3З10