- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.60
остави малко да си почине от теб... дай и свобода![]()
как успях тотално да скапя нещата като аз я обичам
6б3З10
ми така е все ние сме виновни... давам ти съвет - остави я за малкоседмица две не я търси
Здравейте ! ;*
Какво направи толкова ? ;s
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
...
Последно редактирано от bootyboy : 07-03-2012 на 22:35
6б3З10
значи в секса си добър,но всичко друго ти куца хахах .. щом искаш да си с нея промени си характера,колкото и да е трудно това и явно заради това сте скъсали : )
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
да, но това 4е постанх това което видя сложи край на вси4ко просто неиздържах да се вижда с онзи а с мен не неиздържам отпиши ме оттук нататък всеки ден ше се тровя с квото мога
6б3З10
Щом се вижда с друг явно не изпитва чувства към теб вече.Не си ли мислил,че трябва да се премериш с това и да продължиш,а не да си слагаш край на живота като се тровиш ?
...
Последно редактирано от bootyboy : 07-03-2012 на 22:34
6б3З10
Иване според мен тия неща който тя ти е писала не трябва да ги споделяш тук,но ти си решаваш. : ) Тя те обича и ти я обичаш,какво си направил толкова,че не иска да е с теб ?
Последно редактирано от bubkaa93 : 07-03-2012 на 21:17
...
Последно редактирано от bootyboy : 07-03-2012 на 22:34
6б3З10
правил ли си всичко това ?
да, но не съм и изневерявал никога
6б3З10
и защо си се държал така ? искал си внимание от нея или ?
не знам не е било наро4но късно осъзнах какво направих няма връщане към щастието, тя бе6е щастие за мен
6б3З10
Ти си я тормозил и то постоянно с всякакви неща нищо,че не си го осъзнавал : )
Но живота продължава няма да се тровиш с хапчета това означа,че се предаваш много лесно и не е вярно,че няма връщане към щастието ..
стегнат баджака на кака тя не е някой барака държа го в ръката едната тя му цунка главата
Здравейте ! ..
а, буболинка![]()
какво правиш,Иване ?![]()
типичен българин - ям мръвки и жуля парлива ракийца... днеска в даскало мъкнахме секции по стълбите, сглобявахме едно скеле, мъкнахме цимент... ааааааааа тряя ми релакс !Бубка как е
![]()
ти ядеш мръвки пък аз хвърлям.
6б3З10
искам не искам тряя ям мръвки![]()