- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.60
ти що напусна фъна ве![]()
щото тая нова версия на тоя форум не мА радва
и мен ама си сидя тука....![]()
като гледам не съм единствен станало е пустош тука...
така си е.....
еми аз спрях да влизам и другите по мене...![]()
то има нови много забавни![]()
видях аз тука някви самоубийства :Д
ми хората са отчаяни
Здрасти !
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Ей ;D
какво правиш ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
почивам че одеве се счупих меко казано
добре : ))
Последно редактирано от bubkaa93 : 07-05-2012 на 17:15
МНОООООООООООГО СЪМ ЩАСТЛИВ !!!!!!!![]()
няма щастие ако любимия човек не е до теб
6б3З10
сближаваме се малко по малко... дори се сети че днес е 1 година от запознаството ни... каза ми някои неща и съм много щастливвввввввввввввввввобичам яя
![]()
еее това ее![]()
Буболинкеееееееееееееееее ееееееееудрям гъза в тавана от кеф
![]()
недей се радва толкова много ..
НЯМА !!! ще се радвам кой квото ще да си мислиТОВА Е НАШИЯ ДЕН И НИКОЙ НЯМА ДА ГО РАЗВАЛИ !!!
добре деее ;D радвам се,че си щастлив![]()
да щастлив съм мамка му...
добре деее
какво ти каза толкова,Тедито ?