- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.60
^^ооооообичам почивните дни
лятооооо моорето, с пълни джобове е нааай-добре
Нищо, че още не съм в почивка![]()
Хей ! : )
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
хей хей хейй !
ко прайти дица
Иванее ;(
нищо ..
ти,какво правиш ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
тъпея...какво има Буби
![]()
не е за хвалба,Вани ;(
като ти е тъпо,що се смееш ? ;D
гледам едни глупости![]()
кажи ми веднага какво е станало
на лично щот не е за казване
какви неща гледаш ? ;D
хахах ;D
к'во правите бе
гледаме филм
кой ?
Имал съм и друг профил тук : 0
I'D EAT YOU ALIVE!!!!
i'd eat you alive.....
Ще го гледам и азПрепоръчваш ли го или ?
![]()
в замундата в топа емн як
Lockout / MS-1: Максимална сигурност (2012)
?
6б3З10
Милиони звезди ще сваля, слънцето дори ще затъмня, за усмивката желана роб навеки аз ще станааа, само тя ще ме топли в света... ;/
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
ами тегля го и ще го гледам по късно![]()
Гушкиииииииииииииииииии... всичко давам да си туккккк
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"