- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.60
какво правите ? ;*
Иване най-вече в яденето![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
още не съм се наял не бързай
ми Бубо лафя си по скайпати по-добре ли си
боли ме главата,където се ударих и цял ден ми причернява,иначе съм добре : )
Lilanda не ти знам името .. нищо,седнах малко ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
аз пък неска не съм пушил![]()
Лина ли да ти викам или ? а и в кой раздел ги попълваш тия лексикони ;D
Иване аз от 3-4 дена съм чиста ;D
а така Бубо няма да пушиш!
Лина,Линче,Линка,Лини..Какт искаш..Тука във фъна е лексикона...
Линиииииииии
Като почна даскало..
П.С.Айде аз ви оставям и отивам да работя..![]()
кво ще работиш бе![]()
На бара,Ванка..Ще сипвам на адаша ти и на още около 100-200 човека да пият..Айде вече чао..
![]()
ехее ще работиш ;D
Бубо да запаля ли цигара...не ми се пуши много ама искаm
ако си мислиш,че ме дразниш това не е така,а и щом искаш запали и се трови : ) ;D
аа ужас не тряяше да палязави ми се свят и ми омекнаха краката :@
утре си мисля да си купя ли цигари .. Иване толкова време не съм издържала без цигари,ако продължа може и да ги спра,а и дали щот ги спирам ми се виее свят и тем подобни ;d
10 дена тряя минат и минава физическата зависимост, остава само психическата. Тялото не ще никотин, ама ти си свикнала например вечер като седиш и да пушиш, и затова ти се пуши.
Не си купувай![]()