- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.60
тип шварценегер от преди 20 години не искам да ставам, ама поне да имам някаква релефна форма и сила
6б3З10
моа ти напрая програма, ама ще е малко мъчение ;d щом искаш релеф
фитнеса ще помогне за любовните терзания
6б3З10
ми мн ясно... вие го мислите за мъчение ама си е голям кеф![]()
дано моето сладко момченце не мисли никога като теб Иване ;х тия са болни и изглеждат ужасно това е моето мнение : )
Иване чудя се да запаля ли или да не ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
искам стегнато http://prikachi.com/images/323/4990323u.jpg
6б3З10
ти кво предпочиташ - да е наркоман или да е като мен
какъв избор ми даваш![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
ми то ако не са спортисти са наркомани![]()
добре, най-важното е да увелича ръцете
какво е нужно
6б3З10
вкъщи имам един ама е около 5 кила
6б3З10
5
нищо няма да направиш... 20 най-добре като за начало. В залата си има уред за бицепс и трицепс. Аз аз лягам че ме чака дълъг ден
ти не ме разбра да харесва добре оформени мъже нещо като това http://www.homorazzi.com/wp-content/...ann-sweaty.jpg но тия дето ми ги даваш са ужасни
лека ;*
Последно редактирано от bubkaa93 : 07-07-2012 на 21:34
ее ти,какво си мислиш че сега ли ще почнете ?
ако може, искам да бъда апетитна хапка![]()
6б3З10
как сте![]()
абе да питам какво му е станало да тоя сайт .... всичко ми е различно , часа ми е 23:09 някви такива , не ми показва колко страници има 1тема и най гадното няма ми емотиконките .... трябва да сменям език за да ги пиша ....... :X
А и ако имаш в предвид , че аз съм ти познат ... преди време когато беше със мнения колко мене си пишехме по тия теми ;д
Последно редактирано от hheh : 07-07-2012 на 23:12
ами такъв е новия форум свиквай ;D
ей не се нерви просто питах : )
уфф трудно се свикваа
иии м/у другото от всички който помня от предния път когато пишех тук само ти и още 2-3ма са останали... Да не говорим за от както съм се регистрирал хах ;д