- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.60
плачи ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
que romantico http://i.imgur.com/XvcN3.jpg
6б3З10
ти разби сърцето ми ;(:{ :[ ;[ ;{ ;((
и какво ме интересува мен ? ..
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
само да свърши джурасик парк и ше взема едно душче с моя велик душ гел всъщност не искам да свършва щото това е един от моите велики филми
6б3З10
нас не ни интересува,какво ще правиш ..
А?
Иване,Иване ;х
напрайх си кашкавалки така мирише яко от тва микровеле не ми пука за килограми истинските мъже са дебели
6б3З10
истинските мъже като искат нещо го постигат, трудят се, и минават през болката
![]()
изяде ли си дневната доза кокита
6б3З10
даа и няколко кила риба... яко протеин вкарах
искам да ям пекани гейчета на скара с топки спанак <3
те тия са несериозно Иване ;D
хищници![]()
о познай , изперкал съм
не съм си помислил , а просто изучавам
не мога подскажи ми ...
Да,но защо точно хуманитарната,кой познаваш от там ? ;D