- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.60
Лека нощ ;*
Добро утро !
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
добро утро Бубо![]()
Какво правиш,Вани ? а и говорили с нея ? ;*
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
по-късно... тя преди малко влезе в скайпа
одеве ядах, ся пак съм гладен :@
Колкото повече ядеш,толкова по-гладен ставаш![]()
Здравейте ;д
напред съм с половин кило креатин![]()
Каква е тая жега бе хора![]()
охаа напрайх си заличката ся в нас на климатика си ям яйчицата![]()
завиждам ти ..
аз днес в тая жега едва дишам ;s
тц... затва хората са измислили климатиците ! слагайте си!![]()
Аз си имам климатик и сега е включен,но цял ден съм навън и едва издържах,цялата треперих по-едно време и имах чувството,че ще припадна някъде ;s
не стой на слънце ! опасно е. Аз одеве във фитнеса ми падна кръвнотоцял ден на цигари
аз днес съм на едно кафе и преди малко си кусах малко от една вафла в това топлото нищо не ми се яде ;s
Вани говорили с нея ? ;*
няма я още в скайпа, сигурно е навънка![]()
Съжалявам,че те попитах за това : )
не не няма нищо Буби![]()
ши стаам борец![]()
покажи снимка , само не онази обичайната със светкавицата в огледалото
6б3З10
нека да завърша работатав края на лятото
размери мерени веднага след днешната зала - 1.78 висок, 88 кила, 39.5 ръка, 129 гръднатва е нищо, ама за мен е нещо, щото преди бях някво безформено нещо