- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.60
Добър вечер!как сте, какво правите?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Ами аз си почивам, мисля да гледам някой филмче.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
къмшотствай вееее AngelFirst
6б3З10
О, това ще ми е последният свободен ден, сигурно. Сега идва най-натоварената седмица с тия класни и оформяния. Тъй като нали ще заминавам, всичко се стовари накуп. Така ще е то...
В медицинска академия по време на изпит преподавателят попитал една студентка:
- Кажете, колежке, кой човешки орган има свойството при определени условия да увеличава размерът си до 7 пъти?
- Мъжкият полов член, г-н професор. - смутено отговорила студентката.
- Грешка колежке! Зеницата на окото! Мъжкият полов член може да се уголемява до три пъти, а останалите четири са просто женски мечти. ХАХАХХАХАХ
ТРОЛОЛОЛОЛОЛОЛОЛОЛОЛОЛОЛО ЛОЛО
![]()
6б3З10