- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.60
браво на теб : )
сега,какво правиш ??
още ли ще се държиш гадно с мен ??? ;хх
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
не се държа гадно Бубо![]()
пия ракия и гледам днеска да не запаля цигаране съм пушил и уж не ми се пуши ама...
щом казваш .. днес цял ден съм в ''нас'' много ми е скучно утре мисля да си отида до Варна да си видяя скъпите приятелчета,че ми липсват ;s
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
въй да е баси тъпнята :X
даа
да му еба майката припуши ми са ама няя паля
Не се мъчи,ако ти се пуши запали
паляььььььььь
пуши заради мен също,че аз не могааа ..
откажи ги е или поне трева пуши ,за да има някакъв ефект пене да се насмееш
и какво правите цялата лятна ваканцияяя, че аз само дремя
ти добре ли си треваа,кой те е излъгал,че цигарите са по-вредни от нея ??
На гости съм след 2 дена имам изпит и се пада петък 13 дано да имам късмет ии чак към средата или края месеца започва лятото за мен тииии ?
да амааа до едно време е тревата след това почваш по-лошото .... но като си помисля аз не почнах по-лошото не ми харесва да пуша трева .. лошо ми действа да седя сама в тая къщааа
тревата е вратата към другите наркотици
готово Пепии забравих да добавяй внимавай с тояя и ти ;**
вие няма ли да излизате или няма да съм единствената,която ще прекара вечерта пред монитора ?
цигарите са най-глупавото нещо на света
аз познавам мн хора, и точно от тревата ся шмъркат като прахусмукачки
Еми шанс,те си решават, но съм по склонен да не приемам тревата като наркотик, след като в Америка се продава легално...
na drugo mqsto se prodawashe legalno ne mislq che beshe w amerika
da dobre Pepi ;*