- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.60
Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 06-03-2012 на 18:18
девствени има ли
да бе , ако ти не правиш нищо по въпроса няма да стане
а и се самозалъгваш ,че не ти пука хич , защото тряя опит![]()
кво да прая да фана някоя на улицата да и вкарам един шамар да я приспа и да я наеба ли
вобще не ми пука, гледам си заличката и тва е...
да комуникираш повече, не да се срамуваш
абе коя зодия си ?
телец
кат няям ко да кажа закво да говоря ? боли ме кура че не съм ебал още. Момичетата далеч не са най-важното за мен. Лесно е да ебеш някоя, трудно е да дигаш на границата на възможното ти в залата... затва да си ебат майката.
ти е б а л ли си ,че да казваш ,че било лесно ?
първия път не повече от 2 минути e...
Трябва да се комбинират двете
и аз имам същия проблем
тряя си отворен и да зарибяваш
добре , добре ,но когато дойде време да се жениш ?
Остави това , обаче да задоволиш истински момиче, а не само себе си е нужно доста опит..
аз се задоволявам душевно, като гледам кво прая в залата, и като се сетя че 90% от супер маняците в даскало, дето ходят с по 5 путки едновременно не го могат. За мен тва е задоволение. Не изглеждам изцепен, даже не съм, но ми минаа през оная работа. За никъде не бързам. А до момичетата - да си ходят с ония 20 кила келешчета с прилепналите дънки, дето не могат да дигнат 15 кила на скрипецада ходят... само щото е занимателен и знае как да ебе
аз по хуу умра девствен отколкото да съм 20 кила утрепка, дето нищо не може.
знаеш ли къв кеф ми стана днеска като турих да бутам 115 кила за крака, като ме гледаха ония изцепените като полезно изкопаемо... един приятел дето е по корав от мен, не може да избута 70 кила
Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 06-03-2012 на 20:47
офф ,момичетата не ходят само с клечки , а със всякакви спортисти
има всякакъв тип момичета
и защо намесваш въобще фитнеса бе
ае майната им ,прав си
като искат специалисти да си ги търсят