- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Декорация
Имам идеята да сложа диско топка в стаята ми.Кажете си мнението и вие имате ли?Бихте ли искали да си сложите?И изобщо какво мислите за щурата ми идея?? а и да спомена искам и да е цветно??
Зависи много от интериора на стаята. Но като цяло мен би ми допаднало, но може би не за постоянно. Моята стая например е окичена с грамофонни плочи, които за някой, им се струва странно. Но е хубаво да си креативна личност.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Бих си сложила.Интересно е,готино е,ноо няма да е за много дълго време година - две максимум.
maDamn
да .......
момиче
Аз лично в мойта стая не бих сисложила,защото няма да си отива с декора ми..... хихиихих. Ноидеята като цяло не е лоша, но много зависи от разположението на стаята ти!
А също така според Фън Шуй цветовете в стаите имат ефект върху физическото, емоционалното и духовното ни състояние.
Така че не знам тази диско топка как ще ти повлияеhttp://ecomedia.bg/be-eco/home-and-office/article/8561
Аз пък бих си сложила .. Идеята ми е хрумвала и много ми допада<33
не бих си сложил, грозно ми изглежда, особено за вкъщи![]()
ако сложиш в два от ъглите и някакви цветно лампи например ще е мн готино.. но омръзва бързо
Ооо бих си сложила, само да прилича на стаята ми.. ХАРЕСВА МИ !! <33