.
Резултати от 1 до 25 от общо 62

Threaded View

Тъпи номера от страна на приятелката ми

Здравейте
    Пиша, защото за пореден път бера ядове с приятелката ми.
    Разбирам, как с компанията ѝ (в която има много общи познати, с които и преди сме излизали) са излизали не веднъж по заведения, без тя да ме викне мен. Дори веднъж като са я питали, защо не ме е викнала, тя само направила физиономия в израз на неодобрение. Аз като я питам, тя ми отговаря: аз не съм като другите момичета, да ме сравняваш с тях и точка по въпроса.
    Нямаме възможността да спи у нас, тъй като баща ѝ е по-консервативен, но вече не знам, дали това наистина е така или е някакво извинение за пред мен.
    Виждаме се често (да кажем, през ден), но едни 80-90% от срещите са по моя идея. Дълго време нямахме ядове и мислех, че всичко е тип-топ, но какво стана онзи ден и снощи.
    Онзи ден бяхме на кафене и тя поиска да се прибере рано, защото предната вечер е била на изпращането на гаджето на една нейна приятелка, за да си правят двете компания. Ок, няма проблеми, изморена е. В последствие разбирам, как се е замъкнала в няколко различни дискотеки и е кибичила там до 6 сутринта (а нали е изморена).
    Попитах я: така и така нощем не можем да сме заедно, не ти ли мина през ум да ме викнеш, да се пошматкам с вас ?
    Тя вика: ми няма нужда да сме залепени заедно нон-стоп.
    А това е 3-4 път, когато се събират компания и всяка си взима гаджето, само аз овисвам.

А същевременно твърди, че ѝ е приятно с мен и обича да прекарва времето си, когато сме заедно (един вид две противни мнения).
    Обясних ѝ, че не ми е приятно, разбирайки, че е била цяла нощ по дискотеки, заедно с всичките ми аргументи
    .

Тая сутрин в 4:40 получих смс: няма ли лека нощ за мен ?
    Което направо ме довърши - в 90-95% от случаите аз съм този, който пръв пише/обажда за лека нощ и просто тази вечер реших да изчакам, за да видя, ще се сети ли тя, че и аз имам нужда от подобен смс. Попитах я, защо не спи и отговорът бе, че отново е по дискотеки (не ме бърка, че ходи там, а това, че и веднъж не ме е викнала с нея, за разлика от всичките ѝ приятелки, които се мъкнат навсякъде с гаджетата си и аз се чувствам нежелан). Един вид съм за гаргара, докато не е с компанията си, тъй като вижда, че правя всичко за нея, което ми е по силите. И другото, което е - страдам от безсъние. Събуди ли ме някой, после е голяма мъка да заспя отново и тя знае това много добре. Реално, ако е искала наистина да ми пожелае лека нощ (както твърдеше, че искала да стори с този смс), е щяла да го стори доста по-рано. По-скоро някаква тъпа показност: ето, виждаш ли ме, аз отново съм по дискотеките, без теб и искам да го знаеш. Пък ти ако щеш спи и прави, квото ти изнася. Даже бе споменала, че аз съм очаквал това от нея (все едно че цяла нощ трябва да будувам и да я мисля - сега у тях ли е, по дискотеки ли е, къде е, кво прави), което бе голяма наглост.

Момичето знае, че държа на нея и я обичам и имам чувството, че това я кара да си мисли, че може всякак да ми се качва на главата. А аз вече започвам адски-много да се измарям от номерата ѝ.
    Когато сме сами, всичко е супер - имаме си приказка, правим си простотиите, изкарваме си добре във всеки един аспект, но събере ли се с приятелките си, почва да ме взима за мезе.

Ходим вече почти 5 месеца, аз съм на 19, а тя - на 17.
    В началото не обръщах такова внимание на номерата ѝ поради 2 причини: първо, че още не бях изградил чувства и второ, че си мислех, че характерите ни не са се напаснали.
    От тия нерви си докарах проблеми със здравето, ходих по лекари (за щастие, всичко се оказа само и единствено на нервна почва) и усещам, как си бастисвам здравето с нерви около връзката.

Вече нямам сили да ѝ играя по свирката. Моля за съвет.
    Благодаря на всички отзовали се.
    Последно редактирано от r0073x : 05-27-2012 на 03:57

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си