.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 62

Hybrid View

Аз и не очаквам да сме нон-стоп заедно. Никога не съм я спирал да върви по купони с приятелките си (под предтекст, че това е женско парти). И в един красив момент разбирам, че всички обвързани момичета са викнали приятелите си, само не и тя мен да ме е поканила. И това не е веднъж.
    При питането: защо не ме викна в такъв случай ? - винаги има универсален отговор: защото така съм сметнала за добре.
    Мислех, че ще оцени доброто ми държане с нея (на мен ми правеше кеф да виждам, че ѝ е хубаво), но тя явно го прие за даденост.
    Предният ден говорихме, че не ми е приятно това, че не ме кани по купоните, където ходят всички с гаджетата си, но това си е неин избор. Най-малкото щеше да прояви разбиране да не ми го натяква. Но това да получа sms в 5 сутринта с такъв нагъл текст си е един вид просене на внимание или с цел да разбера, че тя отново е била по заведения с компания, без мен.
    Моето виждане е следното: ако е искала да ми пожелае лека нощ, щяла е да го стори в някакво нормално време (тя има много добра представа, кога ставам и кога лягам), а щом иска да сподели, че пак е купонясвала - да ми го каже на следващия ден.
    Но да знае, че не ми е приятно и да ме буди, за да ми се фука с това, не смятам, че е правилно. А и реално sms-ът ѝ не гласеше нещо за лека нощ, а питаше, защо аз не съм ѝ пожелал на нея. И после допълни, че щом не съм го сторил, значи има нещо нередно. Най-тъпото, както казах, е че точно на предния ден ѝ казах, че съм се почувствал кофти. Един вид това е като правене на пук.

Преди време беше правила други циркове от типа да зареже уговорка да се видим, само и само да иде да си купонясва с дружките (т.е. вече сме се разбрали да се видим и в деня на срещата тя ми казва, че иска да върви да се черпи с приятелките си). Не спрях, пуснах я, ама ми стана криво.

За мен това е лигаво поведение на човек, приел ме за даденост. Или просто не ѝ пука за мен, защото няма чувства и ходи с мен, защото си няма друга работа.
    Но как да разбера, какво точно чувства и мисли. На думи казва, че ме обича. но подобни неща като този смс ме карат да не съм сигурен в думите ѝ.
    Последно редактирано от r0073x : 05-27-2012 на 06:17

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си