dimitar_ak, работата е там, че всички момичета от компанията ѝ си взимат приятелите непременно с тях, а тя мен - не. От тук почвам да се замислям, защо прави така ?
Когато е била по купони, никога не съм я разпитвал в подробности. Питам я обикновено: кои бяхте, как си изкара и толкова.

Казах ѝ, че в се научих това нещо да го приемам за нормално, колкото и да не ми е приятно, ама този неуместен смс ми направи кофти впечатление. Ако тя е решила, че ще ляга в 5 сутринта, това не важи и за мен. Знае, че не ми е приятно и да ми го сервира в тази част на денонощието също не е много хитро. Радвам се, че е споделила, че е била на дискотека, а не да разбирам от друг човек, но можеше да ми го каже докато отива там или на следващия ден. А не с смс в 5 сутринта, да ме пита, защо аз не съм ѝ пожелал лека нощ. Това направо си ухае на: виж, че ти пиша в толкова часа, значи съм будна и очаквам да искаш да разбереш, къде съм. И щом иска лека нощ - пише ми в нормално време, независимо, че самата тя няма да ляга и щях да ѝ отговоря (това е един от малкото пъти, когато аз съм бил този, който втори пише), а не сутринта да ме пита, защо не съм писал пръв.