Обясних ѝ всичко, което мисля и чувствам. Гледах този път да не съм толкова деликатен, а всичко да си го казвам в прав текст - всичко това, което преминава през главата ми.
Започна да ме пита, дали това не е намек, че искам да скъсам с нея. После ме попита, дали не би да искам по този начин да я принудя тя да скъса с мен. Отрекох и тя потвърди, че иска да продължаваме заедно. Да, ама аз вече съм мега-объркан и не знам, кво аджеба става. Вие как бихте разбрали тези два въпроса ?
Накрая извинението ѝ за смс-а беше: "ами така става, когато някои хора изпият твърде много водка на екс. Мислех, че ще се зарадваш, а то какво излезе. Разбирам те, че така е прозвучало и че те е обидило. Съжалявам."
Вчера и онзи ден нон-стоп я засичах с разни нейни изказвания, които са ме дразнели (т.е. говорех ѝ на нейния език, когато се държи зле), и тя започна да ми мрънка: ти се ебаваш с мен. Какво искаш от мен ? Аз няма да се променя, така че ако не ти харесва държанието ми, по-добре да скъсаме.
Питах я за поне 3 случая, които са ме сломявали (и то с причина), защо нито веднъж не съм казал: ти ебаваш ли се с мен ?
И получих високомерния отговор: ок, склонна съм да вярвам, че не се ебаваш.
Просто давам последен шанс на тази връзка и дано поне малко да си оправи отношението към мен. Вече знае за това, как съм се чувствал при всички изцепки и сама да си прави преценката - ще продължава ли с тях, губейки ме или ще приеме, че понякога трябва и тя да се съобразява с околните.
Другото, което ми направи впечатление, е че тези дни ми сподели, че до преди година-година и нещо е била друг човек - свито момиче. Ама явно като си е хванала курвентии за приятелки, е станала нахакана и се взима за много голяма и че хората нон-стоп трябва да се съобразяват с това, дали тя е на кеф, дали на нея ѝ се излиза и т.н.
Последно редактирано от r0073x : 05-29-2012 на 06:27