.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62
    Днес ѝ звъннах, направо с думите: кво целеше със смс-а от снощи ?
    Отговорът бе: ами аз си мислех, че ще се зарадваш, че съм ти писала.
    Като усети, че подобен смс не е за радост, почна да сменя на вълната: ами аз не вярвах, че ще те събуди звука на телефона.
    Припомних ѝ, как и преди съм се събуждал от смс-и през нощта. Малко се правеше на шантава, но после се сети и се съгласи.
    Почна едно неловко мълчание от другата страна на телефона, което не знам, колко е искрено.
    Направо ѝ казах: ако не искаш да сме заедно, кажи ми го, а не да ми пращаш подобни гаврещи се смс-и. Какво целиш с тях ?
    И тя почна: ама аз очаквах да ми пишеш за лека нощ, както правиш всяка вечер.
    Отговорих ѝ, че явно това го е приела за даденост и че понякога и аз се нуждая от някой, който пръв да ми прати нещо я за лека нощ, я за добро утро или изобщо пръв да започне комуникацията.
    Всичко това се разиграва, докато чаках един приятел да дойде у нас с приятелката си. Гаджето ми се оплака, че днес няма кво да прави и че няма планове. Питах я, дали иска да се видим и ѝ предложих да дойде у нас. Като ѝ споменах, че ще съм с това момче и гаджето му, тя директно отказа да дойде с думите: ами вие си компания, вижте се.
    Просто исках да ѝ покажа, че тя на мен не ми пречи да се събирам с приятелите си.
    После каза, че утре сме щели да се видим...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Махай я тази. Разиграва те, ти само се нервираш. Остави я. Единствената дума която те определя е - мазохист.

Бе не е баш мазохист ама както и да е

П.Т.: Утре като се срещнете... я отрежи в очите и до тука с тая драма тая не е за теб пич хващай някоя пекана тая да умира...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от r0073x Виж мнението
    Момичето знае, че държа на нея и я обичам и имам чувството, че това я кара да си мисли, че може всякак да ми се качва на главата. А аз вече започвам адски-много да се измарям от номерата ѝ.

усещам, как си бастисвам здравето с нерви около връзката.

Вече нямам сили да ѝ играя по свирката.
    първо, защо я остави да ти се качи на главата изобщо?!
    щом си даваш здравето, нервираш се, ядосваш се и не си удовлетворен от това, което ти дава тя, зарежи я и продължи напред
    не е много специална, за колкото се е взела, припомни и го, може и да се усети навреме
    излизай с приятели и ти, ходи навън без нея и й пиши разни смсчета от рода на ''обядвам с приятели'',''на дискотека съм с Пенка'', сега ще ми кажете ''тъпо е'' обаче и тя го прави същото, виж ако и ти действаш като нея как ще реагира
    а за непрекарването на нощите с теб те лъже
    няма как консервативен татко да я пусне по дискотеките цяла нощ, но да не я пусне ''у приятелка'' например за sleepover или нещо такова..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

И аз така мисля. Въпросът е да я накарам да ми каже истината в очите и да се разберем като човеци.
    Не знам, доколко е искрена с мен. А ако не ми го каже тя, няма никога да узная, дали наистина баща ѝ не я пуска да спи у нас или тя си прави пасове с неизвестни за мен причини.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Виж,ако й нямаш доверие,наситина-остави я.Това да я притискаш да ти каже истината-ми няма да стане,освен ако не я измъчваш Щом се държи така и това не ти харесва имаш варианти-вече ги споменаха и преди мен А да правиш като нея,само за да й стане кофти е тъпо..тя ако е свикнала да се държи така нищо няма да се промени. Успех
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    И какво лошо има да излезе след като сте се разделили? Когато не сте заедно си е напълно нейна работа какво прави стига да не злоупотребява с връзката ви. Ти не я притежаваш за да контролираш личното и време. Изкарали сте деня заедно, разделили сте се. Тя е решила после, че иска да се забавлява и е отишла на дискотека. Къде е проблемът?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Разбирам държанието й да е продължило максимум седмица, ама вече пет месеца - това вече е прекалено. Престани да й ходиш след г*за и да й обръщаш непрекъснато внимание. О'кей, първото й гадже си, ама това не е никакво оправдание за нейното държание в момента, нали?

Струва ми се, че е някаква лигла, която обича да върти другите на пръстите си и да се забавлява , когато го прави. Не си заслужава да продължаваш да си тровиш нервите. Все пак това е в продължение на 5 месеца - съмнявам се от тук нататък нещата да приемат в по - добра посока, предвид начина й на мислене и държание.

Намери си друго момиче, което да те оценява самия теб и това , което правиш за нея. Не си струва и да падаш на нейното ниво, и да тръгнеш да й отмъщаваш. Нищо няма да се промени.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

dimitar_ak, работата е там, че всички момичета от компанията ѝ си взимат приятелите непременно с тях, а тя мен - не. От тук почвам да се замислям, защо прави така ?
    Когато е била по купони, никога не съм я разпитвал в подробности. Питам я обикновено: кои бяхте, как си изкара и толкова.

Казах ѝ, че в се научих това нещо да го приемам за нормално, колкото и да не ми е приятно, ама този неуместен смс ми направи кофти впечатление. Ако тя е решила, че ще ляга в 5 сутринта, това не важи и за мен. Знае, че не ми е приятно и да ми го сервира в тази част на денонощието също не е много хитро. Радвам се, че е споделила, че е била на дискотека, а не да разбирам от друг човек, но можеше да ми го каже докато отива там или на следващия ден. А не с смс в 5 сутринта, да ме пита, защо аз не съм ѝ пожелал лека нощ. Това направо си ухае на: виж, че ти пиша в толкова часа, значи съм будна и очаквам да искаш да разбереш, къде съм. И щом иска лека нощ - пише ми в нормално време, независимо, че самата тя няма да ляга и щях да ѝ отговоря (това е един от малкото пъти, когато аз съм бил този, който втори пише), а не сутринта да ме пита, защо не съм писал пръв.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ъх.... още ли дъвчете нещо очеизвадно? Девойката си уплътнява времето с теб и ти играе по нервичките. Предвид че си наясно с това и и позволяваш, не бива да се чудиш и да задаваш въпроси. Ти си я научил така. Няма да се промени, по скоро ще продължи да ти го играе кифла.

Case closed.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Леле просто нямам думи.От написаното разбирам,че си много добър и не заслужаваш това.Тя ти се подиграва.
    Жалко много жалко за нея..Знаеш ли покажи и че можеш без нея/ходи и ти по дискотеки с приятели без да и се обаждаш..
    И ако не реагира по никакъв начин ,разделете се няма смисъл да се мъчиш заради някаква глезла.
    ПЛОВДИВ

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Обясни и всичко, което си писал тук.

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Аре аре тегли й една майна вече, че много се разводни темата

Мега фен Аватара на draid
    Очевидно си умно и възпитано момче, жалко че си попаднал на такъв неприятен индивид.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Колко мъка има по този свят.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

моето мнение, че момичето се възползва от ситуацията и явно е от онези лиглички и за пореден път се чудя защо вие момчетата се връзвате на такива момиченца и ва техните номерца??

Момичето според мен изобщо не го е грижа за теб. Съжелявам ,че го казвам ,но и аз съм въртяла подобни номера и знам принципно кво си мисли.

Брат, игнор на 100%

Обясних ѝ всичко, което мисля и чувствам. Гледах този път да не съм толкова деликатен, а всичко да си го казвам в прав текст - всичко това, което преминава през главата ми.
    Започна да ме пита, дали това не е намек, че искам да скъсам с нея. После ме попита, дали не би да искам по този начин да я принудя тя да скъса с мен. Отрекох и тя потвърди, че иска да продължаваме заедно. Да, ама аз вече съм мега-объркан и не знам, кво аджеба става. Вие как бихте разбрали тези два въпроса ?
    Накрая извинението ѝ за смс-а беше: "ами така става, когато някои хора изпият твърде много водка на екс. Мислех, че ще се зарадваш, а то какво излезе. Разбирам те, че така е прозвучало и че те е обидило. Съжалявам."

Вчера и онзи ден нон-стоп я засичах с разни нейни изказвания, които са ме дразнели (т.е. говорех ѝ на нейния език, когато се държи зле), и тя започна да ми мрънка: ти се ебаваш с мен. Какво искаш от мен ? Аз няма да се променя, така че ако не ти харесва държанието ми, по-добре да скъсаме.

Питах я за поне 3 случая, които са ме сломявали (и то с причина), защо нито веднъж не съм казал: ти ебаваш ли се с мен ?
    И получих високомерния отговор: ок, склонна съм да вярвам, че не се ебаваш.

Просто давам последен шанс на тази връзка и дано поне малко да си оправи отношението към мен. Вече знае за това, как съм се чувствал при всички изцепки и сама да си прави преценката - ще продължава ли с тях, губейки ме или ще приеме, че понякога трябва и тя да се съобразява с околните.

Другото, което ми направи впечатление, е че тези дни ми сподели, че до преди година-година и нещо е била друг човек - свито момиче. Ама явно като си е хванала курвентии за приятелки, е станала нахакана и се взима за много голяма и че хората нон-стоп трябва да се съобразяват с това, дали тя е на кеф, дали на нея ѝ се излиза и т.н.
    Последно редактирано от r0073x : 05-29-2012 на 06:27

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Мисля си, че въпреки всичко пак накрая е успяла да се изпъчи и да ти се похвали, че се е накъркала като говедо, а не като момиче. Каааакто и да е, ти си знаеш. Успех.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на cyclops
    Добре, де... ЗАЩООО??

Защо си го причиняваш? Не мога да разбера? Знам, че любовта е уж сляпа, ама чак пък толкова? Извинявай ако съм груба, но искам да са ясно нещата и да ги прочетеш и премислиш: очевидно е недорасла, разминавате се. Искате други неща. Тя е още една малка лигла, която те мотае. Сигурна съм, че не те обича, а е с теб, защото не иска да е сама , а иска да има някоой, който винаги ще дотърчи до нея. Повярвай ми видяла съм много такива момичета!
    Моля те спри да се унижаваш, защото накрая нещата ще свършат по неприятен за теб нещо. Ако искаш да запазиш поне малко от достойнството си я зарежи преди тя да го направи, зарязвайките с някой от дискотеката пред цялата ти компания. Продължи си живота , само си губиш времето с нея, задавайките си въпроси и опитвайките се сам да спасиш връзката ви.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от r0073x Виж мнението
    ....
    Ох, момко, вече 2 страници дъвчеме едно и също, повтаряме едно и също, стигаме до еднакво заключение - разкарай я - а ти продължаваш да търчиш срещу влака, намирайки не причини които да те накарат да останеш с нея, ами точно обратното - намираш още причини заради които да я скъсаш.

Тя иска ти да скъсаш с нея. Тя иска ти да я оставиш намира, само че не иска тя да бъде тази която ще прекрати връзката ви. Разиграва те, ПОДИГРАВА ти се, лъже те, маже и струва, а ти продължаваш да бъдеш същия влюбен, заслепен глупак. Да, и ти си виновен. Виновен си и тъп си, защото продължаваш да играеш по свирката и, продължаваш да тичаш след задника и като премръзнало бездомно кученце видяло че държиш хляб в ръка.

Казвам го още веднъж - и повече няма да се занимавам да пиша в тази тема - разкарай я. Само ти трови нервите. Махай я. Връзката ви отдавна е приключила.

Р-А-К-А-Р-А-Й Я БЕ... Ма ти сам си вярваш... АБЕ РАЗКАРАЙ ТУЙ УМРЯЛО МОМЕ че като чета ми иде да я погреба с лопатата... Намери някоя друга ш*бана п*тка и си направи ш*бания кеф да та е*а в ш*бания романтик!!!

Авторе, номерцата ,които сега ти върти таз мома са ми до болка познати. Пак ти казвам, че с тва момиче не е добре да се занимаваш. Имаше период ,в който и аз си бях повярвала много. Както бях със самочувствие до облаците..така си тупнах на земята от доста високо. Бъди малко по-груб с нея. Вижда се ,че искаш да си с нея и нищо не може да те накара да я заебеш, въпреки че това заслужава.Ако поне един път бъдеш наистина груб и и направиш проблем (голям проблем ..не ти говоря да и кажеш кво ти е на душата, ами ..ако щеш се направи на интересен. Не знам и аз какво точно) и и покажеш ,че няма да търпиш подобни номера..и като не и се обаждаш един-два дена (чакай тя да го направи), ще видиш как после ще ти е в краката. И историята как се е напила ..със сигурност е бая преувеличена. Иска просто да се направи на интересна.

Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Пътя, чантата и за хляб я пращай. Ти си за бой, не тя.

съгласна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си