- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не съм сигурна вече..
Такааам .. до преди седмица имах голям мерак да си взема маслото за тяло на fruttini с кокос и банан § крема за тяло на tutti frutti с манго и праскова,но сега като четох разни форуми забелязах,че на много хора миризмите им се струват изкуствениИскам да попитам при вас същото ли е? Какво мислите за тях?
Аз лично мисля, че миришат отвраатително и те и всички подобни. Но специално се мазах с лосион на Фрутини на една приятелка, защото ме накара и ми смърдеше на химия и пластмаса. Отврат!
Значи не съм единствена! Купих си този на фрутини с кокос и банан и веднъж не съм го ползвала. В магазина като го помирисах много ми хареса аромата, но като се прибрах и пак го помирисах беше отвратителен (puke). Моя съвет е да не си го купуваш. Май лосионите на Нивеа и Гарниер били хубави. Някой ако може да препоръча от личен опит.
От Milky orange изразходвам вече втора опаковка.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Имат ужасно много парабени.
Аз не бих си ги купила.