.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Smile Не съм сигурна вече..

Такааам .. до преди седмица имах голям мерак да си взема маслото за тяло на fruttini с кокос и банан § крема за тяло на tutti frutti с манго и праскова,но сега като четох разни форуми забелязах,че на много хора миризмите им се струват изкуствени Искам да попитам при вас същото ли е? Какво мислите за тях?

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Аз лично мисля, че миришат отвраатително и те и всички подобни. Но специално се мазах с лосион на Фрутини на една приятелка, защото ме накара и ми смърдеше на химия и пластмаса. Отврат!

Значи не съм единствена! Купих си този на фрутини с кокос и банан и веднъж не съм го ползвала. В магазина като го помирисах много ми хареса аромата, но като се прибрах и пак го помирисах беше отвратителен (puke). Моя съвет е да не си го купуваш. Май лосионите на Нивеа и Гарниер били хубави. Някой ако може да препоръча от личен опит.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    От Milky orange изразходвам вече втора опаковка.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Имат ужасно много парабени.
    Аз не бих си ги купила.

Голям фен Аватара на Glam0rous
    А и не е особено яко да миришеш на...храна..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си