- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчето,което харесвам е гей.
Та реших да споделя с вас. Харесвам едно момче,но наскоро рабрах,че е гей. Той сам ми каза.Бях направо в шок и реших да му кажа,че го харесвам,но после да добавя,че съм се шегувала. Оказа се,че съм му най-добрата приятелка и ако той не беше обратен би тръгнал с удоволствие с мен ! Но самата мисъл,че никога няма да ме хареса,ме ужасява ! Как да се откажа от него ?
Еми освен ако той не се промени нещо няма как да стане.Ама ако си направиш операция и станеш момче...може и да се получи.
>>DjBelev<<
Как изобщо е възможно да харесаш гей? Главата ми не го побира.
Характера му, ми харесва ! А и аз преди няколко дни научих,че е такъв !Първоначално написано от PinkPan7her
мен тоя факт би ме отказал. напълно. а и на повечето от тях им личи и по облекло, и по жестове, по всичко. как пък точно него си хареса?
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Абе момичета,не знам дали знаете че не всички гейове са като азис...Има и много който няма как да разбереш че са гейове...държат си се съвсем нормално,обличат се нормално,изглеждат нормално,ама вместо момичета харесват момчета...
Както казах,момиче нямала си късмет.Ще трябва да си търсиш друг.
>>DjBelev<<
мерси за инфото. сериозно.Първоначално написано от ForzaFelipe
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
По принцип аз съм против не хетеросексуални хора,всичко останало е ненормално поне за мен.Но имам приятели и познати които са такива и доста от тях ако незнаеш изобщо неможеш да разбереш истината.Първоначално написано от LeprikonA
Той пак може да ти пусне...от любопитство
Предполагам,че си го харесала,защото е с нормален външен вид,а не крещящ от далеч "аз съм гей".Не можеш да го накараш да те хареса.Просто трябва да се откажеш от него.Как?Не знам,сама трябва да намериш "рецептата".Най-често всеки използва различни занимания,помагащи ни да не мислим за обекта на желание.
По-добре бягай надалече. Едно на ръка, че дори да се окаже бисексуален и да тръгнете, вечно ще му липсва мъжкото и ще има да ти опява за мъже. Никога няма да се чувстваш достатъчна. От друга страна, едва ли ти харесва идеята да си гадже на човек, който иска да е пасивната страна в секса в буквалния смисъл.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Щом е гей - забрави. За да ти го сподели по този начин, очевидно не си първия човек, на който го казва, което автоматично означава, че е наясно със своята ориентация. Лично не съм против гейовете, макар да имам един познат, който определено не ми е симпатичен - влиза в образа на незадоволеното, прикрито момченце.
П.П Подкрепям едно от мненията по-горе - наистина има обратни, и можеш да го разбереш само ако си получил признание от този човек.Какво да ти кажа.. търси друг сладур, пък дано не излезе, че и той се привлича от задръстване в задния вход..
Успех.[/i]
They never deserved this in the first place!
Тогава не се отказвай от него.Първоначално написано от twinnieh
Понякога едно приятелство може да бъде много по-хубаво от любовта.
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Еми миля как че той да не те харесва бе. Ти сама каза че с удоволствие би тръгнал с теб. Плюс тва сте много добри приятели аз невиждам какво повече искаш от това. И..... късмет.
Обличай се като момче,може да му харесаш така.![]()
Шегата на страна,но гаджета няма да станете,бъдете си приятели,а ти си намери друг,сигурно ще срещнеш някой
Преди да те привлече характерът му, те привлича външният му вид. А трябва да имаш трагична интуиция, че да не разбереш, че е е гей.Първоначално написано от twinnieh
Гейовете се усещат от далече не знам как не си забелязала,че е такъв.
Опитай се да го приемеш такъв,какъвто е .
Или се опитай да го промениш,ако наистина искаш да си с него.
Да, промени му сексуалната ориентация.![]()
Той и сам може да я промени,ако я харесва достатъчно лигло.Първоначално написано от PinkPan7her
Тука си представих чалгарчето от класа ми въртящо кючек на чина и пеещо :" гей съм аааз, гей съм мамоо"Първоначално написано от sasha_90
ндаа..
По темата: Няма как да си с него. Не го привличат момичета, гей е, обича да лапа пишки.. Откажи се![]()
Застреляй се, моля те.Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Ходи да командориш подобието си на приятел, с мен няма да успееш.
И пред "лигло" има запетая.![]()
Абе да - то напоследък е толкова модерно да се обличаш, пък и държиш като метро, че един, който наистина е гей, въобще няма да бие на очи кой знае колко.Първоначално написано от PinkPan7her
![]()