Първото сериозно нещо от несериозник като мен. И ще го формулирам кратко - как се приключва връзка с човек, който си мисли, че е много влюбен във вас, но в същото време не го показва, а ти да имаш нещо като морално задължение към него, защото за някакво време си имал нужда от него, защото ти е помагал в нещо важно, по някакъв начин? МОЛЯ ви, отговорете ми много бързо Благодаря
мерси, братле, за пръв път в последните 4 часа нещо ми харесва повече от песента на Judas Priest - Breaking the Law. Виждам доста логика. мерси Просто ми трябваше някой да ми потвърди това, което мисля, та да не съм сам един вид
Не знам дали не е късно, но сядате и говорите. Смятам, че щом си бил в някакви отношения с даден човек и искаш да ги прекратиш, дължиш на този човек обяснение. Изключение са случаите, в които има недвусмислена обида/пренебрежение/етц. Не си представяй разговора безкраен. Просто сядаш и казваш "Така и така, не изпитвам същото, мисля, че няма смисъл да те заблуждавам." По желание можеш да добавиш "Наистина ми пука за теб, просто не сме подходящи партньори" или нещо такова. Ще оцени жеста.