.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Мега фен Аватара на prosto_chovek

Question Как става най - лесно?

Първото сериозно нещо от несериозник като мен. И ще го формулирам кратко - как се приключва връзка с човек, който си мисли, че е много влюбен във вас, но в същото време не го показва, а ти да имаш нещо като морално задължение към него, защото за някакво време си имал нужда от него, защото ти е помагал в нещо важно, по някакъв начин? МОЛЯ ви, отговорете ми много бързо Благодаря

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Връзка се приключва от веднъж, рязко и директно. Без изключения.

А това с моралното задължение са окови, които сам си поставяш за да не приключиш пародията, в която се намираш. Защо е по интересния въпрос.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

мерси, братле, за пръв път в последните 4 часа нещо ми харесва повече от песента на Judas Priest - Breaking the Law. Виждам доста логика. мерси Просто ми трябваше някой да ми потвърди това, което мисля, та да не съм сам един вид

уил ду Мерси за подкрепата

anonymous708973
    Guest
    Не знам дали не е късно, но сядате и говорите. Смятам, че щом си бил в някакви отношения с даден човек и искаш да ги прекратиш, дължиш на този човек обяснение. Изключение са случаите, в които има недвусмислена обида/пренебрежение/етц. Не си представяй разговора безкраен. Просто сядаш и казваш "Така и така, не изпитвам същото, мисля, че няма смисъл да те заблуждавам." По желание можеш да добавиш "Наистина ми пука за теб, просто не сме подходящи партньори" или нещо такова. Ще оцени жеста.

Абе без тия нежности... Разкарай се тВа е положението не ми вирясай на главата марш - до тука

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си