.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Лол не.....

Вече не търся. Писна ми от гнусните бг женички, които са от скапани семейства. Какво може да ми предложи едно БГ момиче, освен да ми изяде парите, да ми изпие кръвчицата? Че тя няма необходимия социален статус! А и българките са много по-грозни от едни унгарки, от повечето чехкини и от много италианки. Освен, че са по-красиви са с западен произход, не с български провинциален, които ще ми осмърдят колата на обор. А и Будапеща, Прага и Рим са сто пъти по-хубави от всеки български град.

Да не говорим, че тук ако си хвана мацка вероятноста техните да са прости селяни или да живеят в някоя панелка е огромна! И естествено преди да те пита как се казваш бг женичката те пита какво работиш (демек колко вземаш). За какво ще си говоря с поредната тъпа кифла от Плаза и от Студентски?! Българки си взимат само тези, които не могат да свалят чужденка, защото се задоволяват с ниските летви. А мацките в БГ, които си заслужават ги возят в лъскавите коли, не се возят по обществения транспорт, нито ползват таксита! И отдавна са заети.

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Най-тъпия коментар, който съм чела евЪр! (double facepalm)

От истината боли.

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Ти ако си мислиш че някоя изискана италиянка/французойка ще те погледне въобще трябва да си много голям оптимист
    А и италиянките като цяло са много грозни
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Много са си по-хубави от българките. Грозни са щото не ти обръщат внимание.
    То на грозен гагаузин кой ще обърне внимание. Ще ти издам една тайна - никога не съм го правил с българка, а само с чужденки. дали според теб не ме харесват чужденките?

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от michel1 Виж мнението
    Вече не търся. Писна ми от гнусните бг женички, които са от скапани семейства. Какво може да ми предложи едно БГ момиче, освен да ми изяде парите, да ми изпие кръвчицата? Че тя няма необходимия социален статус! А и българките са много по-грозни от едни унгарки, от повечето чехкини и от много италианки. Освен, че са по-красиви са с западен произход, не с български провинциален, които ще ми осмърдят колата на обор. А и Будапеща, Прага и Рим са сто пъти по-хубави от всеки български град.

Да не говорим, че тук ако си хвана мацка вероятноста техните да са прости селяни или да живеят в някоя панелка е огромна! И естествено преди да те пита как се казваш бг женичката те пита какво работиш (демек колко вземаш). За какво ще си говоря с поредната тъпа кифла от Плаза и от Студентски?! Българки си взимат само тези, които не могат да свалят чужденка, защото се задоволяват с ниските летви. А мацките в БГ, които си заслужават ги возят в лъскавите коли, не се возят по обществения транспорт, нито ползват таксита! И отдавна са заети.

ААААААА колко съм се смял на това

Последното изречение как противоречи на всичко написано преди това...

Тааа, като са толкова грозни наще, иди там в Прага ли къде каза, що си още тук

и аз исках и го намерих , но не се взима така лесно.Докато ми се доверят , виждам им се страшен и заедлив , а изобщо не е така.Докато други просто си лягат с теб , всякащ не им пука какъв си , ами да , как бяха - курви.

Цитирай Първоначално написано от error92 Виж мнението
    ААААААА колко съм се смял на това

Последното изречение как противоречи на всичко написано преди това...

Тааа, като са толкова грозни наще, иди там в Прага ли къде каза, що си още тук
    Ами Прага е точно 100 пъти по-хубава от село варна и от който и да е друг бг град. Единственото хубаво на Варна е морето, ама то нашето море е по-гадно от Средиземно, със своята мътно зелена вода. А на плажовете все някакви мутри и собствениците на хотели все са мутри, гледащи да окрадат туристите, а дори ги и бият:

http://btvnews.bg/tazi-sutrin/report...hev-bryag.html
    Последно редактирано от michel1 : 05-31-2012 на 09:52

Супер фен Аватара на montana6
    Брато, прави ми впечатление, че четеш статии само от някви много умрели сайтове и източници като цяло.
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

Супер фен Аватара на montana6
    /\/\/\/\/\/\/\/\/\
    Последно редактирано от montana6 : 05-31-2012 на 13:25
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си