.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Ще ми проясните ли?

Значи,нещата седят така: Аз съм на 14 години и нямам НИКАКВИ намерения да правя секс скоро ,но напоследък ми стана страшно любопитно за всичките тези неща. Майка ми е лекар и се занимава точно в тази област , но ме е срам да я питам да ми обясни.Какво ли би си помислил?!
    И ето защо се обръщам към вас хора.Просто искам да разбера що за нещо е , нищо повече! Само от чисто любопитство
    Grumni se x.x

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Какво искаш да ти обясняваме?!
    Питай майка си, какво ли би си помислила - съвсем в реда на нещата си е.
    Родителите са за това! Най-важното нещо е да имаш диалог поне с майка си на тази тема. Няма нищо срамно да питаш и тя го знае,поне би трябвало.Питаш - за да знаеш, а не после да се червиш и да се чудиш кво да правиш.
    maDamn

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Какво искаш да ти обясняваме?!
    Питай майка си, какво ли би си помислила - съвсем в реда на нещата си е.
    Родителите са за това! Най-важното нещо е да имаш диалог поне с майка си на тази тема. Няма нищо срамно да питаш и тя го знае,поне би трябвало.Питаш - за да знаеш, а не после да се червиш и да се чудиш кво да правиш.
    +1

Ако почнем ние да ти обесняваме я ще лъжем я не ..Така ,че най-добре си е нея да попиташ .И щом се занимава с тази област . Да не би да те е срам да говориш с нея ? А и какво точно искаш да ти обясним?

Мега фен
    Град
    <3
    Половия орган на мъжа влиза в половия орган на жената и става wow <3
    На 14 години се чудиш как нещо толкова голямо ще влезе в тясното ти отворче и ще те прониже, как друго чуждо тяло ще влезе в твоето, ...докато след 16 го искаш така, както искаш и да се целуваш и гушкаш и да ядеш сладолед със чипс едновременно. ох яде ми се чипс... със сладолед <3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Имаш си родители (особено майка ти, за която спомена), говори с тях. Не го казвам с лошо - на обратно. Майка ти ще се чувства много по-добре, ако научиш тези неща от нея. К'во ше рече срам те е... т'ва си е нещо напълно нормално, да имаш въпроси в тази насока и прочие. Не мисля че майка ти ще реагира остро или ще ти се скара, че си я питала. Успех.

Мега фен
    Град
    <3
    Аре стига глупости. Никой родител няма да реагира радостно като разбере, че 14 годишното му дете се интересува от секс. В което няма нищо лошо, но родителите рядко са И приятели.
    4XCOKИ

Град
    Бургадидас !
    Е, ако става дума и аз не съм водил с моите родители прословутия разговор за "птичките и пчеличките".. Но при всяко положение, бих предпочел децата ми (дал Господ, някой ден да имам ) да ги научат от мен тия работи, от колкото от улицата да са "чули -недочули"... Или не подкрепяш мнението ?

едит - http://www.vbox7.com/play:84e0917c&al=2&vid=6864172 - много по темата
    Последно редактирано от IseeDEADbodies : 05-27-2012 на 14:10

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Аре стига глупости. Никой родител няма да реагира радостно като разбере, че 14 годишното му дете се интересува от секс. В което няма нищо лошо, но родителите рядко са И приятели.
    Що пък да не реагира .. майка ми се радваше, че имам презервативи в чантата си Когато бях на 14.. знаеше си, че имам сериозен приятел и говореше с мен на тия теми и се радваше, че се интересувам, за да не направя някоя глупост ... Преди 4-5 месеца и казах и за 2те момчета с които съм спала, знаеше, че първото беше по времето, когато бях таман навършила 15... И хич не реагира остро, даже обратното ...

А на момичето майка му, до колкото разбрах се занимава с това... кой знае колко малки необразовани момичета ходят при нея, вече направили някоя беля... Според мен хич няма да го приеме зле, а ще ти обясни.. Честно казано, аз бих се радвала ако дъщеря ми се интересува на тая възраст, таман е навлязла в пубертета и поне иска да има някаква култура, не като повечето и връстници

Мега фен
    Град
    <3
    Различно е.
    Ние сме друго поколение и ще сме готини родители ^^
    Не че нашите не са, просто са консервативни. Ест че има и изключения, но са малко.
    Майка ми нито веднъж не е подхващала темата за секса и ако аз я подхвана (което няма да стане и никога не съм имала нужда да говоря с някой за това всъщност), ще се паникьоса/изплаши/зачерви и т.н.
    По-добре да говори с приятелки, които също се вълнуват/интересуват от това, но да не си мисли, че щом на Марийка й е текло кръв, то и на авторката ще се случи същото.
    4XCOKИ

Град
    Beyond reality
    Има го и този момент-да. Но пък родителите трябва да се замислят ( да поФаля мама) , че децата им трябва да научат най-важното за секса от тях. Мен ми беше адски неудобно ,ама съм питала и за менструация и кво е овулация ... малко и беше странно ,ама по-добре отрано да знам,отколкото да се вайкам. Така е по-консервативни са, ама и те са били като нас.
    А и е вярно, ние ще се по-отворени родители.
    maDamn

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Бе пак и от приятелки хич не е добра идея .. Наборките и едва ли знаят много повече от нея, дори и да водят полов живот... рядко се намира в днешно време тийнове, които да знаят кво правят и да има достатъчно богата сексуална култура..

Пък и както казах, майка и работи това... едва ли не е свикнала да и задават подобни въпроси.. и щом момичето и каже, че само се интересува, а няма намерения .. вероятно ще и олекне

Няма нищо за обясняване. Още повече, щом майка ти е лекар и се занимава с това, няма нищо срамно да я попиташ

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Мен ми беше адски неудобно ,ама съм питала и за менструация и кво е овулация ...
    На мен майка ми от много рано е започнала да ми обяснява за това и сега свободно обсъждам с нея всичко свързано с менструацията. Чак ми е странно, когато някое момиче ми каже, че я е срам да попита майка си или да й сподели нещо на тази тема.

Друг е въпроса, че за секс никога не ми е говорила, нито аз съм питала, за това сега и да се изяждам по някой въпрос, говоря с приятелки, търся в интернет или питам хора, занимаващи се с това. Супер некомфортно ще ми е да говоря с нея. Не искам да е така, но тя е трябвало преди години да започне да ми изяснява и това, за да не се притеснявам сега, а да го намирам за нещо напълно нормално.

Аз след години, ако стана майка, ще започна да говоря с децата си за всички тези неща още в ранна детска възраст, за да растат с мисълта, че да говориш с родителите си за всичко е напълно нормално.
    За това и авторке, говори с майка си, сигурна съм, че жената ще се зарадва!!!
    Ако наистина не можеш да преодолееш този срам, има много книги и сайтове в интернет. В тийн форум някои ще те излъжат, други ще те наругаят, трети (като мен) ще се заплеснат в разискване на други въпроси, четвърти - нещо друго и т.н.
    И спря да се върти за миг земята..

Град
    Beyond reality
    Казах го ,щото отрано съм питала,още на 12 като се "развих" ...това имах предвид, и малко по малко ми се обясняваха нещата.
    maDamn

Мега фен Аватара на xoxi
    Да, схванах какво имаше предвид ти.
    Аз още около 4-5 годишна съм започнала да се интересувам за какво са тея неща, които майка ми купува непрекъснато (превръзките) и от тогава е започнала да ми обяснява.
    За мен колкото по-рано, толкова по-добре.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на djipsito
    Щтрудел, в кой век живееш ? Родителите мило и драго дават децата им да говорят с тях. Или поне нормалните родители. Аз мисля, че майка й по-скоро ще се зарадва, че пита нея, ще се сближат повече и ще си имат по-голямо доверие.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Говори с майка си, дори и да не беше лекар-тя е по-добрия избор! Иначе ако приятелките ти са хора ще ти кажат като такива, ама имах една "приятелка" която след като спа с приятеля си (година по-малка от мен) започна да ми обяснява че съм малък недорасляк спрямо нея щом аз още не бях го правила с моя и че щяла да направи купон, да ни покани и да ни отделяла стая за да го направим абе... Малоумни същества... За да не се вкарваш в такива ситуации като тая-майка ти е решението, няма да съжаляваш! (дори и да се размрънка, не е страшно, само малко ще ти понадуе главата)

И да се размрънка, спокойно може да й каже, че предпочита да е информирана и то точно от нея. Гаранция, че ще спре да мрънка и като размисли, ще се зарадва, че щерка й се е обърнала към нея, а не слуша някви дрисльовци дето не знаят пикае ли им се, ебе ли им се.
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Град
    Бургадидас !
    Факт е, че има родители-динозаври, ако мога така да се изразя ;д Споменах, че с моите родители не съм обсъждал такива теми (като не броим редки случаи, в които са ме питали дали поне взимам предпазни средства и нек'ви други такива не толкова обширни въпроси), но това не означава, че са консервативни. А и съм 100% сигурен, че повечето родители на хората тук са доста по-разкрепостени (или поне са били), отколкото те дори подозират. По-скоро ние сами като отваряме подобни теми, и те не го правят, щото едва ли и те "изгарят" от желание да ги обсъждат с децата си. Но това не означава, че биха ви отпратили, ако ги попитате нещо подобно на тази тематика.
    Последно редактирано от IseeDEADbodies : 05-27-2012 на 19:38

Много ясно, че няма да ви върнат.. Отделно, родителите "забравят", че децата им порасват и че почват да се вълнуват и от тази тема... или просто си мислят, че щом детето не е запитало за секс, значи още не мисли за тва и няма нужда да се говори.. А лапетата ги е страх да питат, ше кажеш, че е не знам кво..

Град
    Бургадидас !
    Аз ще съм бащата мечта

ХАХХАХАХХАХАХХАХА...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Говори с нея.
    Първо, че ще ти каже доста неща, които ние няма да успеем да ти кажем. Все пак тя се занимава с точно това и се съмнявам да реагира остро или да си помисли нещо по - остро, тъй като ще разбере, че се интересуваш от всичко това - секс, предпазване от нежелана бременност и всичко.

Като се замисля , аз бих се зарадвала, ако моето дете дойде и сподели/или просто да поиска да разбере нещо, което го интересува , независимо дали на тема секс или друго.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Фен Аватара на GrandProtector
    Град
    Sofia
    Не спомена пол, мисля че е доста важно
    Явно не си обръщал/а внимание в самото начало има 2 Важни теми прочети има доста неща, предполагам че ще намериш отговора на въпроса "Как става?", пък ще научиш и какви са евентуалните последствия.
    Ако те мързи пусни си някакъв филм с еротична насоченост и след време пусни тема в tp Иде ли
    По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения…

хей,хей комуникацията с мама определено е важна, но това не зависи само от теб или от нея.. мхм да определено е хубаво да се води диалог по темата "секс" с родителите..мисля, че трябва да знаеш някои предварителни неща, че като му дойде времето да избягваш някои гафчета.. не се страхувай да я попиташ.. седни на дивана и можеш да започнеш така: "а бе ей маме така и така.. виж какво става ..нашите поколения, абе интересно ми е какво що.. я ми обясни някои неща, че като гледам наборките какво правят направо ужас... " изрази мнение...все ще я закърпиш някак.

А относно ние да ти кажем.. питай? Но всеки си има различна техника..методи .. иииии прочие

Голям фен Аватара на magita
    Пфф ...добре че не трябва да се крия от майка ми или да ме е срам от нея за квото и да било и си говорим се 1 сме на 1 възраст... Няма да те изяде твойта майка. Щом работи тва сиг са и се появявали някви малки дечица с проблеми, така че си има поне бегла представа, че и ти може да го направиш. А тва, че говориш с нея трябва да я зарадва + тва има варианти да разбере щом работи тва... така че ...
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си