- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Проблем
Сещам се за една случка от октомври месец, миналата година. Аз и един колега отивахме към залата (тренираме в трибойска) И той решил, че по пътя за бърз въглехидрат ще изпие литър мляко и 200гр халва. Sure enough сложихме по 160 на клека , направих аз повторенията. Той като застана под лоста и му падна кръвната захар щеше да се заколи там. До момента на случването на това не мислех ,че е възможно (въпреки че уча медицина и т.н) човек да изкара от 2-те дупки едновременно... E пича първо падна с лоста повърна, насра се , а след 10-тина секунди и припадна.
Извод: Не се яде преди тренировка. Максимум доза протеин.
Както казах, по едно време спрях да го слушам и много загубих. После отново почнах и направих 3 части от тялото![]()
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Много ми се ще да го снимаш този уред дето правиш кофите във вас (не се майтапя просто ми е интересно,че в нас само кофи няма къде да правя).И с 20 кила не знам какви гърди си направил като в залата това е тежеста само на лоста.И за информация - кофите натоварват долната част на гърдите и ако са ти се поочертали отдолу от кофите е най-вероятно.
Мога да го снимам, ще видя кога... Еми не е от кофите, щото преди вчера (когато за пръв път направих 4 кофички) правих по една... А с една не може да стане...
То и с 30 кила от лег няма да станеКакто и да е.Ако намериш време да снимаш ще съм ти благодарен
![]()
Става, става. Ще дигам постепенно.
Ако беше слушал нас вместо баща си,сега щеше да вдигаш 100 кила.![]()
Припадай ве![]()