- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Проблем
redbul2, първо, лоста не е къс и е перфектен за мен. Ти си някъв смешник, който със сигурност няма толкоз "стаж" във фитнеса колкото него. Казвам ти го, щото ПРЕДПОЛАГАМ, че нямаш 25годинки поне...
DownloadVirus, НЕ ми е казвал да ям шоколад преди тренировка и дори незнам как си си го втълпил? Вероятно от темата на оня пич за плочките, там за въглехидратите... Тва за шоколада май казах, че съм го прочел от форум, а не че той ми го е казал... Ето ся търсих темата, но не я намирам и ме мързи повече да търся, по-късно ще я постна, понеже я имам запаметена на лаптопа, понеже сега съм на лаптопа... Там си пише всичко точно и ясно и щом повечето неща са изпробвани от тоя пич, значи вероятно "факта" и за шоколада не прави изключения...
musicinmyveins, значи... Първо да кажа, че дигнах вече на 30 кила и си правя по 11 повторения на серийка (което няма общо, ама...) Второ имаше резултат с 20те килца... Отдолу гърдите ми се подчертаха и леко се надуха, а и да не говорим, че преди нямах ръце, а сега...Трето, не бъди убеден, че дигам от лег заради тоя "ЛАФ" (wtf?!!), дигам си заради гърдите, както казах за коремната преса...
ЧЕТВЪРТО, баща ми си разбира...
Съжалявах, като по едно време спрях да го слушам кво ми говори, ама после пак почнах и така станаха резултатите (дори и да са малки)
И пето, не тормозя уредите в никакъв фитнес.. В нас, където хола не се ползва за нищо, точно в него има: лостове (тези за набирането не са сложени, че много грозно ще стане иначе беше сложен един преди 8 години, когато БАЩА МИ ТРЕНИРА), гири, дъмбели, щанги, всякакви тежести дискове эа щанги и 2 лежанки. Едната за коремни преси, другата за вдигането на щангата и за кофички (като измъкна това, на което слагам щангата след като съм си направил серията, мушкам един "уред" за кофички, стягам го и почвам да се мъча).
![]()
Последно редактирано от bReAk3R : 06-02-2012 на 09:18
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd