.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Уоу .. каква гордост просто .. Поне женско да беше с ципата да се хвалиш.. ма и такова нямаш, с кво се гордееш.. ?

Иване.. та кво викаш, че си правила кака
    А ти като си на 16 и си се шибала, много ли си горда. Плоски същества майка.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Като е на 16 и е имала сериозен приятел, кое му е лошото да си се чукат? То си влиза в една стабилна връзка, ще знаеш. Твоето ми звучи точно като: "Гроздето е кисело."
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

На 14 съм ,но не знам колко пъти съм правила секс ,може би 25-30.Била съм с 3 знам това със сигурност

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от Freddie Виж мнението
    А ти като си на 16 и си се шибала, много ли си горда. Плоски същества майка.
    Субективен си ,защото си девствен! Не си мисли,че щом прави секс на 16 е плоско същество,ако си има приятел от достатъчно време и е преценила,че е готова-направила го е. Не се изказвай субективно и ПЛОСКО.
    maDamn

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Като е на 16 и е имала сериозен приятел, кое му е лошото да си се чукат? То си влиза в една стабилна връзка, ще знаеш. Твоето ми звучи точно като: "Гроздето е кисело."
    Предполагам говориш на оня дето се гордее, че е на 17 и е девствен. Дори и момчетата винаги имаме к'во да "ударим"... друг е въпроса дали искаме.
    А и ако питаш мен, по-добре на 17 и девствен/а от колкото като т'ва нещо :

Цитирай Първоначално написано от BlackBaby Виж мнението
    На 14 съм ,но не знам колко пъти съм правила секс ,може би 25-30.Била съм с 3 знам това със сигурност
    Не мислиш ли ?

П.С. - не искам да се правя на "моралиста" в случая, щото като цяло не съм, ама т'ва е прекалено...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Помайтапихте се, обаче на някого могат да му се появят бръчки от смях. Особено в частта с касовите бележки.
    Локвам.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си