.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Обрив...

Unhappy Обрив...

Здравейте! Съжалявам за глупавата тема, но се нуждая от помощ. Мога ли по някакъв начин да предизвикам обрив по тялото си, за да предотвратя едно пътуване. Наистина изглежда лекомислено, но е важно. Ще съм ви много благодарна ако ми помотнете.
    С поГлед пленявЪм,с усмифка опиянявЪм,с преГръдка завладявЪм,с целувките си прекалявЪм,но с любоф наранявЪм...и никога не съжалявЪм !!

Яж нещо към което си алергична... Или изяж много, ама много ягоди. Или пък шоколад. Когато се прекали с тях, в повечето случаи ти излизат пъпки. От личен опит го знам :Д

Проблемът е, че не съм алергична към нищо, а за шоколада колко да изям..
    С поГлед пленявЪм,с усмифка опиянявЪм,с преГръдка завладявЪм,с целувките си прекалявЪм,но с любоф наранявЪм...и никога не съжалявЪм !!

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от sweet_baby_f Виж мнението
    Здравейте! Съжалявам за глупавата тема, но се нуждая от помощ. Мога ли по някакъв начин да предизвикам обрив по тялото си, за да предотвратя едно пътуване. Наистина изглежда лекомислено, но е важно. Ще съм ви много благодарна ако ми помотнете.
    А защо точно "обрив" ?

Не е ли по-добре просто да те заразим с "рак" и да си умреш млада и щастлива от своята непреклонност?!
    Пък така и сериозно ще накажеш Родителите си все пак.

Дали пък няма да е най-удачно просто да се изправиш и да кажеш " Мамо§Тате - НЕ искам да пътувам, ЗАЩОТО...."
    Но това "защото.." е най-трудно, нали?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си