- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Искам...
... да е лято, 30°+ , да вали дъжд и аз да се разхождам в морската хванат за ръчичка с някое момиче и двамата да сме прогизнали, и хората да минават с чадърите покрай нас и да ни се чудят... <3![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
сериозно даже си взел да мислиш като момиче.Ще седя да се мокря аз , да не съм луд. И те говорят така , докато не видят дъжда после , а косата ми , грима ми ,на майка ти *******....
Мислиш, че ме е страх да се намокря ли?
Днес се прибирах пеш от работа в дъжда, а можех да си хвана автобуса и да се прибера с него... Миналото лято единия ден като беше жега и заваля един порой, пак реших да се прибера пеш, докато стигна до вкъщи нямаше сухо местенце по мен...
Мен не ме слуша особено главата и за подобни неща хич не ми пука...![]()
Мишинка
BrainDamage
Искам да е 25 август да се чудя защо съм се напил толкова и да си драйфам тихичко на нечии стълби.
n00bs
наистина ли си толкова глупав ,че да помислиш , че аз мисля ,че те е страх от дъжда? Не говоря , че не можеш под дъжда , говоря за желанията ти, това би го искало само едно момиче. Не и мъж.![]()
Зависи от мъжа.
Има романтици, има и дебили, които искат само да се напият, наебат някоя в кенефа на дискотеката и да драйфат спокойно на нечии стълби...
Мишинка
BrainDamage
романтици=девственици или някои , които са дълговреме с приятелките си в порядъка година , две. Тези , които усещат ,че си заслужава , а не за всяка която иска да клеца.
любовта е уважение и лишение от някой работи , които си правел преди.
повърнах си леко в устата като ти прочетох коментара
-.-
просто е романтик човека, има всякви хора, голямо чудо. много по-мъжко е да си държиш на мечтите и желанията, отколкото да робуваш на стереотипите (ако мъжеството го асоциираме със смелост и кураж в случая)
та дам.
Надявам се някой ден да изпиташ истинска любов (не към мъртвия негър) и да се усетиш какви глупости си писал.![]()
Мишинка
BrainDamage
Какво лошо има в това да изкараш напрежението през устата![]()
n00bs
ами дано , а ти ще си усещаш "любовта" към всяка която срещаш , но повярвай ми след като преспиш с едно момиче малко нещата се променят и всякаш не е това момиче , което си виждал преди това.
Да се нарече любов трябва много да сте преживяли , ама какво да ти обеснявам , живей си в твоя свят , където несподелената любов е любов за теб.![]()
Последно редактирано от NightGuardian : 05-27-2012 на 19:56
Любов съм изпитвал към едно единствено момиче през живота си, а не към всяко което видя.![]()
Мишинка
BrainDamage
преспи с нея и ела пак ми пиши.Само че няма да стане като си показваш чувствата още преди да е имало изобщо нещо между вас.
Глупаче си момче ,глупаче
на 21 още нищо не ти ясно ,кога до 30 ли ще си влюбен в нея и гледаш филмите където загубеняците си хващат момичето от гимназията , в която са учели преди заедно. ИЗЛЕЗ ОТ ФИЛМА МОМЧЕ.![]()
Последно редактирано от NightGuardian : 05-27-2012 на 20:00
направо не знам колко години пропилян живот , направо ме е яд на това момче. :X
Такива накрая стават мъж под чехъл ,ако си чувал
Ще те хвани няква , ще те наебе 2-3 пъти и край.Остай какво да говоря.![]()
Къде видя, че съм написал, че още съм влюбен в нея?
Чувството с времето отмина... и вече не е така силно както беше. И когато бях влюбен в нея не ми е минавало през ума как ще преспя с нея или нещо такова и да си фантазирам...
Мишинка
BrainDamage
защото не си го изпитал , направи го и само за това ще мислиш.
И те като мислят повече даже от тебе , за това става яко лашканици. Света яко се лашка , ти ли няма да лашкаш.
Любовта след като се излашкате се разбира.
Груб език , ама искам да е грубо с CupcakeKitty![]()
Последно редактирано от NightGuardian : 05-27-2012 на 20:16
щом си студентка във Варна, пускай снимки
n00bs
Бе коле ако не те познавах, щях да кажа че изпедерастяваш![]()
Да, бе, Коле, нали вашите чакат снаха, действайиначе аз установих, че имам известна непоносимост към морета и водни басейни
![]()