- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем с гаджето,моля помогнете!
Здравейте.
Имам следният проблем.Днес приятелката ми ме заряза защото видяла без мое знание в телефона ми че съм звънял на друго момиче което познавам от една седмица.Не съм звънял с умисъл,но тя побесня след като и се досети че съм искал да викна на купон въпросното момиче дори когато и тя е там.Също така беше жестоко обидена когато разбра,че взиамм телефоните на момичета с които се запознавам дори без да им звъня,просто така.Моля кажете ми има ли смисъл да оправям нещата ,ако тя е права ,или не.
10хххххххххххххх
Последно редактирано от evolintendd : 05-27-2012 на 19:42
Боб ли да хвърлям или леща?!
Нито каза нещо повече за нея и какви са ви отношенията,а искаш да ти кажем дали да 'оправяш нещата' и какво значи всъщност това? Ако я харесваш 'оправяш нещата' ако не ...
И моля да ми обясниш ти ли си бил обиден или тя?
За кво събираш телефони? За бройка или за резерви? Пф...
nigga stole my bike
еми обичаме се, чат пат се караме нищо фрапиращо.и сексът е добър дава ми навсякъде.Еми де да знам дали за бройки или за резерви просто обичам като видя човек който е приятен да разменя обратен контакт.
"Дава ми навсякъде"...ебати малоумието. Тя е права. И аз бих го направила на проблем...
Аз също бих го направила на проблем, особено когато съм си от ревнивките. А още по - тъпо би ми се струвало факта, че вземаш номерата на всичките момичета, които са ти СИМПАТИЧНИ и ПРИЯТНИ, един вид си ги пазиш за резерва, случайно ако нещо с приятелката ти не върви.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
ебати женската солидарност. :ю
Всъщност в началото като ти четох писанието реших че мадамата нещо е решила че е хванала Господ за шлифера, но всъщност се оказва че си е в пълното право.
Приоритизирай си правилно нещата следващия път. Няма смисъл да лъжеш девойките че искаш връзка с тях, при положение че си ходещ телефонен регистър за яки мадами. А и тва със секса беше мега малоумно така написано.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House