.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Talking HELP! Не знам какво да правя!!!!! :(

Hii Скоро казах на една приятелка кого харесвам. И че не го харесвам ТОЛКОВА, че да ходим..Ама тя отишла и му изтърсила, че го харесвам. Оказа се, че той също ме харесва. Наистина аз не го харесвам толкова, че да тръгнем, аз не харесвам самия него, ами вниманието, което ми обръщаа Таа въпросът е, че той не е първа хубост (не че аз съм, амааа ходя с по-хубавички) и нещо ме спира, да станем гаджета...Той ми каза, че този, който ме е саднал така НЕ ме заслужава..А всъщност не знае, че говори за себе си . Едно момиче каза: Понякога се правят жертви, но понякога". Е, какво да правя да тръгна ли с него (да правя ли жертвата) или да си стоя, само да го гледам и да плача всеки ден, щот няма решение на тъпия проблем от 3 дни вечеее (За по-тъпите проблема е, че не знам какво да правя, а всъщност аз не харесвам него, ами т'ва, че ми обръща внимание)

Мега фен
    Град
    Earth...
    Аха и проблема е?

(За по-тъпите проблема е, че не знам какво да правя, а всъщност аз не харесвам него, ами т'ва, че ми обръща внимание)

??

Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    Аха и проблема е?
    Да тръгна ли с него (не ми казвайте "твоя работа и тн., кажете си мнението) ;;

И аз бях така .. той ми обръщаше внимание, а аз не го харесвах.После той спря да ми обръща внимание и аз се влюбих в него. Така че по-добре да тръгнете.

Като не го харесваш не тръгваш с него и точка, защото след няколко седмици ще стане тъжна картинката за един от двама ви!

Мега фен
    Град
    Earth...
    А профила ти казва, че си на 20!?

Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    А профила ти казва, че си на 20!?
    пише така, защото ми е свързан с профила във facebook ahahhaha

Мега фен
    Град
    Earth...
    Определено си прекалено интелигентна за това момче. По-добре да не се хабиш и раздаваш и чакаш за твоя рицър на бял кон.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Не се захващай с момчето. То заслужава нещо много по-добро от теб.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Не се захващай с момчето. То заслужава нещо много по-добро от теб.
    откъде знаеш каква съм?

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    БАХАХХАХАХХАХАХХА - "за по тъпите". Ех умнотиоооооо... недей, моля те Не прави ЖЕРТВАТА, момчето не го заслужава
    Последно редактирано от IseeDEADbodies : 05-25-2012 на 09:06

Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies Виж мнението
    БАХАХХАХАХХАХАХХА - "за по тъпите". ех умнотиоооооо, недей моля те Не прави ЖЕРТВАТА, момчето не го заслужава
    не ме познаваш, за да знаеш дали съм умна или тъпа пък ии по-нагоре ме питаха къв бил проблема е?! с основание съм го писала ахахахахах

Град
    Бургадидас !
    Драга, не ми трябва да те познавам. Доста красноречив коментар си написала, по който всеки който е нещо различно от кръгъл олигофрен ще зацепи що за стока си... Надявам се ме разбираш к'во се опитвам да ти кажа. А колкото до това, че си пояснявала, щото са питали - ти самата не си зацепила човека к'во иска да ти каже.

Драга, не ми трябва да те познавам. Доста красноречив коментар си написала, по който всеки който е нещо различно от кръгъл олигофрен ще зацепи що за стока си... Надявам се ме разбираш к'во се опитвам да ти кажа. А колкото до това, че си пояснявала, щото са питали - ти самата не си зацепила човека к'во иска да ти каже.
    ии каква стока съм по-точно? хахаха

Град
    Бургадидас !
    Ще го кажа по-учтиво ... проста.

Цитирай Първоначално написано от im a girl Виж мнението
    Е, какво да правя да тръгна ли с него (да правя ли жертвата)
    Жертва вика ..хауахаха...
    обикновено човек ходи с някой , заради самия него, а не заради Вниманието му

Цитирай Първоначално написано от Black.Cherry Виж мнението
    Жертва вика ..хауахаха...
    обикновено човек ходи с някой , заради самия него, а не заради Вниманието му
    ДА СЪМ КАЗАЛА, ЧЕ ХОДЯ С НЕГО?!

Ще го кажа по-учтиво ... проста.
    ооу мнг си учтив.. казах ти не ме познаваш. няма как да зн дали съм ПРОСТА или умна хаххахахах

ааа ;@ бате май ти си една от "по -тъпите".. нали се чудиш дали да направиш ОГРОМНАТА САМОЖЕРТВА като тръгнеш с него ... момчето може да има някфи чувства към теб , а ти к'во... ще си поиграеш с него заради "Вниманието му" ... тцтцтц

Я ми отговори - какъв е смисъла да ходиш с някой само от съжаление... всеки път като го погледнеш да осъзнаваш че не това ти е любовта... какъв е смисъла да играеш роля като на театър за пред всички останали че уж сте щастлива двойка а? Съвет - намери начин да го "махнеш" а как зависи от теб... деликатно "ами виж аз а... ти си знаеш там" или грубо "абе не те харесвам не се виждаме като двойка изчезни" ... каквото и да избереш седни помисли и действай... ама да си с него от съжаление да не го засегнеш или нещо от тоя сорт според мен е пълна глупост...

Повече от фен
    Аз не харесвам самия него,а вниманието което ми обръща(Ти сама си отговори на въпроса)
    Така че щом само ти харесва това че ти обръща внимание(само да ти вдига самочувствието) изобщо не занимавай с него.
    И един съвет научи да харесваш някой заради личността му не за да ти вдига акциите

всички ми викат да стана с него, ще прозвучи повърхностно ама не ме кефи как изглежда.....

Повече от фен Аватара на antineutral
    Няма значение дали ходиш с него или не. Подходът и намеренията ти, отношението ти към въпросния човек говорят достатъчно, че не гледаш на него като равностоен човек. От тук автоматично връзката ти ще се разпадне много бързо, освен ако в даден момент наистина не се харесате. Но това вече е в сферата на вероятностите

Мега фен
    Град
    Earth...
    и все пак на авторката

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си