- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пак разплаках приятелка
Правилата по пътищата са за всички. От каруца до последен модел мерцедес.
Нека позная. Ти си на 18, вчера си взел/купил книжката и сега караш колата на татко.
Точно такива хубави коли в квартала им изчезват ту гуми, ту стъкла, ту самите коли.
Другото, което е, че с моята бракма хубаво ще те отрескам и ще ти се изкриви всичко, но теб ще те е яд, защото на моята ремонта мога и сам да ги го направя. А ти ще си вадиш парите от гъза. Следващото е, че и аз съм возил и возя момичета в тази трошка и не се оплакват. Това, че имаш хубава кола и пари.. впечатляваш тези, които търсят такива неща, а другите хора как ги впечатляваш?
Доста си.. не зная. Жалък си наистина.
Ти наистина си жалък. Ама много.
Първо - какво е виновна тя, че ти си бил в лошо настроение? Тя се е появила там, искала е да те види и какво е получила?
Второ - още по-мило ще да е да караш с бясна скорост, защото си бил "бесен" разбираш ли, представи си, че нещо стане?
Доста хора хубаво ти го казаха, че си леке. Очеизвадно нито ти, нито момичето струвате нещо, аз ако съм на нея повече не бих те погледнала. Да ме псува той, да ме зареже на дъжда, ще има векове да чакаш да ти вдигна изобщо телефона. Ако имаш поне малко мозък или пък достойнство, вземи се извини. И още нещо - не чакай да намериш някой, който да върши твоята работа - да те промени. Няма да се случи. Това са сладникави историйки. Ако сам не осъзнаеш, че имаш проблем, голям проблем, никой няма да е способен да го поправи вместо теб.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Наистина жалка картинка..
Първоначално написано от antifashionshit
Знаеш ли, аз пък от една страна те разбирам. Сериозно.
Аз съм човек на настроения. Признавам си. И има много малко хора, които ме познават до толкова, че да ме търпят, когато аз самата не се понасям. Та, по същество. Разбирам, че след толкова тежък ден си бил буквално на ръба да си го излееш на някого. И в общи линии, си видял в нея имено целта, която ти е трябвала, за да стреляш. И това си направил. Излял си каквото си чувствал, малко или много си я обвинил в това, че тя те е подразнила, с други думи смяташ, че тя направо си го е изпросила с две думи. Да, тя е била права. Не е лесно да си прост и да се правиш на джедай по магистралата.
Но, мисли малко-живота на човека, който возиш е твоя отговорност. Не си играй с него. Бъди човек!
Извини се искрено на момичето. Направи така, че тя да влезе в положението ти, а не да приеме извинението си, само защото те харесва.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
О, да, великите рефлекси. Заради разни такива гнусни, жалки, недоказали се "пичове" със страхотни рефлекси, колко хора плачат, че им ги няма децата. Добре, че не те познавам на живо. Не съм се била досега никога, но на теб с кеф бих ти фраснала 2 шамара.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
горките момичета, които изобщо се занимават с теб
и пресен пример, щото си мислиш , че си великия шофьор -един, който се силеше по същия начин с поръчкова кола, не знам си какво, има книжка от септември и от тогава се форсира по улиците преди няколко дни е катастрофирал с приятелката му, за него дори не се знае какво му е, тя е с 2 счупени подбедрици
помисли си пак следващия път като караш ''само'' с 60-80 отгоре
пък за момичето-независимо къде си я оставил, щом не е пред тях, да знаеш че е жива и здрава и всичко и е окей, независимо дали си бил в най-шибаното настроение евър, значи не я заслужаваш
не разбирам само що продължава да ти ходи по гъза
Името на момичето започва с А - Анастасия/Анна. Годдесс по горе каза.
Колкото до теб, авторе. И аз като Mojojojo, ще си призная че много често ми се менят настроенията. Не ми пука какво става с мен, но никога не бих застрашила живота на другиго. За мен си човек, който мисли че света се върти около него, че нищо лошо никога няма да му се случи, че всички момиченца винаги ще припкат при него, че живота някак си е изпуснал да си отбележи присъствието ти на Земята. Обаче, намерила се е въпросната принцеса, която е отказала да спусне дългите си коси, наранила те е и чертите на характера ти още повече са се откроили.
Е, познай какво - не си центъра на вселената. Ще бъдеш нараняван и разочарован от още много момичета, приятели и дори роднини. Как приемаш нещата е ключа в това дали след няколко десетилетия, когато си стар, сбръчкан и умирисан, някой ще държи изсъхналата ти ръка, докато пресичаш по пешеходната пътека в центъра на София.
Не бих простила никога на някой, който е рискувал живота ми ! Ако не ти пука за твоя, поне не рискувай живота на друг... няма какво друго да кажа.
Странно непрозорливи сте ми.Имате ме за някакво странно чудовище самоубиец , но не е така.Имаше една пикла пред мен , която правеше движението опасно и бях принуден да я изпреваря , за да не се влача цял ден след нея.Все пак времето за мен е важно.Никой не е застрахован от грешки - това е факт.Надявам се обаче дългите години фехтовка и системите за сигурност да ме опазят.Другите се оправяйте.
Има лека прилика между Хаус и мен.В момента не ми пука достатъчно почти за нищо както на него.Имам само една цел в момента , а след като я изпълня , колкото и трудна да е тя , ще видим.Писна ми да планирам.Може да не съм център на вашата Вселена , но съм център на моята.Не карам , който не ме харесва , да общува с мен.С може би едно изключение.Шофирането ми беше следствие на това колко съм ядосан от тенденциозността , на която сме подлагани семейството ми от новия кмет. Като ще съм глобяван , поне да знам защо.И макар да не искам да си призная , следвстиве на един много друг прост факт - не приемам отказ , особено от момиче , за което бях готов дори да се променя.Момиче , на което държах и се надявах тя да ме види по начина , по който я виждам аз.
Днес се видях с Йоана.Заради дъжда малко остана да не отида , хаха.Обясних и нещата както са.Бях обвинен , че въпреки , че съм бил много готин , забавен и мил с нея , нищо не оправдава постъпката ми , която уж омаловажавала всичко сторено от мен.Малко ми остана да се засмея в лицето и.А нима среднощното пътуване от дискотека бидейки пиян до козирката до София само заради нея , защото има много проблеми в семейството и отчаяно искаше да се видим, не е достатъчна да бъде забравена моята ?Сдържах се.Сетих се , че вчера даже пеехме в колата докато не спомена А.Добра или лоша да е тя , няма право да говори по начина , по който си позволи.БЯХ БЕСЕН - ЗАЩО НИКОЙ НЕ СО ГО НАБИЕ В ТЪПАТА ГЛАВА ЧЕ ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА МИ С НЕЯ СА САМО НАША РАБОТА И НИКОЙ ОСВЕН ТЯХ НЯМА ПРАВО ДА СЕ МЕСИ.Бях длъжен да и кажа , че тя не е нея и няма да бъде никога , независимо дали се опитва.Е , това отключи интересни неща.
Да сте щастливи всички - ще се постарая да не бъда груб към нея отново , дори да си го заслужи.
Последно редактирано от Furious? : 05-28-2012 на 15:17
Е такива като тебе ме вбесяват! Това, че някой кара с определената скорост, а ти бързаш, за да се напиеш в някоя чалготека, не е никво оправдание! Ти си изложил не само нея на риск, ами и останалите на пътя! Тъжно е, че лекета като теб, които не знам кой им е давал книжки, предизвикват катастрофи и винаги невинни хора загиват. Майната ти. Е заради такива лайна като теб се чувствам унизена, че съм българака. Защото хората не характеризират държавата ни по умните и способни хора, а по свинете като теб (съжалявам свински род, че ви обидих). Не си прав, че не ти пука за нищо. Пука ти за себе си. Ти си може би най - големия егоист на тази планета. Продължавай да отблъскваш хората, които те обичат, за да умреш сам. И аз имах проблеми с темперамента, но винаги ще има идиоти като теб, които ме изкарват извън нерви. Това, че си бесен не е оправдание за хора над 10 години. Избягвай да пишеш такива теми, не показвай на света какъв боклук си.
Главните герои са ми прототипи нп.А иначе въпросната принцеса наистина не ми оказа честта.А наистина , наистина я обичах и бях готов да дам всичко за нея.Ей такива нещастници като идиотите , оспамили ми темата , които не ме харесваха , защото съм повече от тях , ни попречиха.
Ми тогава що пускаш такива теми бе миндил нещастен? Кво, да не искаш някой да те подкрепя? Attention whore much?
Браво бе Браво бе... ее един "маняк" да видя... евала... ама изобщо да не ти пука за тая фуста... Следващия път направо я застреляй мамицата и долна... НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ Ей тоя авторски салам... Набутай някой пистолет в тъпата тиква да и иде акъла... а вие по-горе какво сте се изнежили "кара мн. бързо, деца, щи ударя един шамар..." евала ти казвам аз! Една ти се опъва хващай следващата пориш до колкото издържи, махаш и на следващата
Рефлекси викаш а ? И си на колко ? 20 ? Рефлексите са безполезни когато самонадеяността превишава възможностите им многократно. И викаш за тва ние не сме като теб, и не караме скъпи коли ? И от къде аджеба знаеш какво е нашето материално състояние и какви сме изобщо ? И надявай се системите за безопасност да те спасят при челен удар с над 120-130 .... Успех ти пожелавам с живота.
Ето такива като теб до 25 обикновено са се претрепали на някоя магистрала. Лошото е, че обикновено и невинни си заминават заради нечие божествено его.
Съветвам те да посетиш специалист за проблема ти с гнева. Защото изглежда сериозно.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Проблемът не е от снощи , майна. Просто не ми пука достатъчно , за да го прикривам наскоро.Чак себе си изненадвам как едно момиче беше моят свят , уоу .
Повече от нас? Лошо момче? Не приемаш отказ? Караш скъпа кола и се фукаш с това?
Драги... не се заблуждавай. Ти си първокласно лайно. Кво, мислиш, че за много готин, като се качваш зад волана бесен и си го изливаш ли? Точно като по филмите, в които очевидно живееш, нали?
Познавам такива като теб. Които редуват криворазбрани жестове на привързаност с обиди и скандали. Да се качиш на колата пиян, за да отидеш при нея, не е геройство, моето момче, а простотия. Нито можеш да й дадеш съвет докато си пиян като гъз, нито нищо... С какво й помагаш? Само я караш да се притеснява и за теб. Никаква идея си нямам защо това момиче си пада по теб, съжалявам я.
Рефлекси... лигльо, хора с по 20-годишен стаж зад волана няма да отворят такава уста. Слез на земята.
А относно отказа... ела и се пробвайНе само ще те отрежа, ами и ще ти сравня самочувствието със земята. Не си единственият, който може да се държи като задник. С тая разлика, че аз съм момиче и настъпвам много по-гадно по мазолите. Не си търси майстора, някой ден и без това ще го намериш. И тоя ден не е никак далеч.
Пич, ще се опитам да ти помогна. Че постъпи гадно - направил си го. Че после осра работите още - и това направи. Че се сдъвка с половината форум да не говорим. Отдавна съм се отказал да съдя хората, защото и аз имам кусури - прецених, че Господ е достатъчен съдник за всеки един. Дали защото съм религиозен, или просто ми отърва така - не знам. Нека кажа няколко неща по същество - и аз като теб съм нервак, но с времето се научих на търпение и смиреност. Разбира се, вълкът козината си мени, но нрава никога. Така и аз. Това, което прави разликата между нас двамата, е, че ти си изкарваш гнева върху хората, а аз не. Моето решение се нарича тренировки + музика. Хем изливам гнева си и се чистя от негативни емоции, хем работя върху тялото си. Иначе да се хвана да тренирам "ей така", защото и другите го правят - опитвал съм, не става. Виж, не знам за теб, но при мен работи. Друга опция е йогата - мнозина ме мислят за луд, навярно и ти така ще направиш, но не от вчера е доказано, че тя ще те усмири и ще те направи по-добър човек. Всеки е добър и може да покаже хубавите си страни. От теб зависи дали ще се държиш като задник, или ще направиш всичко по силите си да се промениш. Бъди упорит, но не с хората, а със себе си. Бъди критичен, но със собственото си Аз - така ще постигнеш реален резултат. Надявам се да съм ти помогнал. Пиша това с най-добри чувства и добри намерения. Успех!
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Ти си ми най-странна.Като комар си напориста.Бъркаш арогантен и със самочувствие с фукане , не си ме видяла да сложа снимка на колата , нали ? Или да доуточня каква е.Не съм се фукал , че карах така , даже до известна степен съжалявам.Не заради себе си , а заради Йоана , че стана жертва на настроенията ми.Както и да е, да ти дам телефона и да и кажеш колко си загрижена ?
Елементарна си , прекалено елементарна.Това не е криворазбрах жест на приятелство , а висша форма на привързаност.Или може би трябва да и дам пари , за да покажа , че ми пука за нея ? Ценно е не това , което имаме , а това което значи много за човека ,който дава.Вниманието ми е нещо толкова рякдо , че никога ти не би могла да му се радваш.За конкретния случай , тя наистина много се притесни като разбра , как съм карал за нея , но както казах съм първокласен шофьор.Малко са нещата , които не ми се отдават.
А за отказа - виждал съм твои снимки и честно казано не ми харесваш.А и доколкото разбрах от Влади си приятелка на познат от форума , има граници , които не преминавам.Ти се имаш за много нахакана , но истината е , че не бих те погледнал дори.С момичета 2/10 не се занимавам.Рядко получавам какъвто и да е отказ , затова издивявам.Особено от момиче , което искам да ми стане приятелка.Отдавна забравено чувство.Въпросното момиче за мое огромно съжаление обаче имаше ред причини да реагира така.
Радвам се , че имаш самочувствие , но внимавай дали е покрито.Казах каквото имам да ти казвам , пиши ми колкото искаш.Няма да се занимавам повече.
нот лайк : Предишното ми средство беше билярдът- невъзможно е да направиш страхотен удар , ако не си максимално концентриран.Имах маса в Пловдив , но сега съм в София и не мързи да изляза.Другото ми средство е покерът - колкото по-ядосан съм , губя повече пари най-често.Но спря да ми пука и спрях средството.Мерси все пак =)
Последно редактирано от Furious? : 05-28-2012 на 22:32
На мнение съм, че ти трябва период, в който да си сам, да не се срещаш с А. и да не тровиш И нейния живот. Хубу, не се е получило с твоята принцеса, но не ти е крив целия свят. Оттегли се, пооближи си раните и като ти мине, тогава се хващай да даваш надежди на някоя, че от познанството ви ще излезе нещо. В момента губиш времето на А.- вместо да се огледа за подходяща партия, тя ти тича по задника въпреки магариите ти.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!