.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 61
    Голям фен

Пак разплаках приятелка

Хубавото е , че е просто приятелка , а не "приятелката".Не че и горното не се е случвало , не че това ме кара да се чувствам по-добре.Изпуснах си нервите отново.Което ме връща към година назад и нещата стават по-зле и издивявам като си припомня въпросната случка.
    Историята просто се повтори.Днес имах много важна работа , нека я наречем бизнес среща.И там нещата не станаха както исках.Като прибавим и историята от 24ти този месец..гадна история.Отново резултатът не беше такъв какъвто исках.Не съм свикнал нещата да се развиват така.Като прибавим към това факта , че получих чиститка за 80 лв. от Тотев и камерата пред нас , че съм застъпил пешеходната пътека , картината става ясна.Бях в много кисело настроение. Единствената ми надежда сега е един от познат ,който е един омалкото хора , които мога да броя на пръстите на едната си ръка , на които мога да разчитам.С него трябва да се виждам евентуално след седмица.
    Както и да е.Бях в отвратително настроение.Така се стекоха нещата , че точно след неуспешния завършек на обяда , трябваше да се видя с 2 момичета да обсъдим една работа.Тогава ми звънна тя.Хаха , надявях се да е тя , А.Обаче не познах - беше Йоана.Единственото момиче , което може да се похвали , че се радва на доброто ми отношение в момента.Тя е и единствентата , с която си прекараме времето забавно и причината да спра определени порочни практики.Милото момиче ми се обади , че на нейна приятелка родилтие и са в Пловдив на сватба и тя е дошла с тях , но се "надявам да може да се видим за по-дълго докато съм тук".Йоана е от София , да няма неразбирателство.Хич не ми беше до никого , опасявах се тя да не отнесе пешкира , но тя е свикнала с настроенията ми , би се справила.Давам малко повече информация , за да добиете представа за случващото се.Нещата се получиха така , че тя дойде специално до Пловдив за мен , а пък аз вместо да я разведа , я заведох в кафе на центъра с 2 непознати за нея момичета.Доста ми се разсърди май , макар , че се опитваше да не го покаже.Тогава ми се обадиха , че имам изпит утре и трябва да си пътувам.Поканих я да я върна заедно с мен вечерта и тя се съгласи.По този начин се издаде доста, зашото сватбата още не беше минала.
    На този свят имаше само 1 момиче , с което се съобразявах .Познахте , карах на магистралата с обикновената за човек на моите години скорост - 50-60 над превишената.За да бъде шоуто пълно заваля дъжд и Йоана съвсем се притесни за карането ми.Тогава по тъпото радио пуснаха моята и на едно определено момиче песен и всичко стана разкошно.Имаше някаква тъпа кифла пред мен , която караше през цялото време с 120 и не се махаше от лентата за изпреварване - не ебаваше на присвяткане , клаксон и приближаване към нея.Е , заради градското движение по магистралата изпреварих от най-дясна лента , за да сблъскам почти с друго Ауди в лявата.Тук тя не издържа и се разписка.Много мразя да ми мрънкат , още повече , че тя каза нещо от сорта на " Това , че момичето те е зарязало , не значи , че трябва да не ти пука за никого другиго около теб".Ще подмина поздравите на майка и , които и пратих.Няколко километра след това я оставих на Църна Маца да се оправя , а тя беше в сълзи.
    Мамка му , не разочаровах себе си - пак си изпуснах нервите с момиче , на което държа.Беше мила , красива , забавна и умна.Най-важното - държеше се добре с мен и не ме ядосваше и сега всичко отиде по дяволите.Историята се повтаря мамка му.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Това е причината, поради която се бъхтя здраво- не искам никога да съм на нейно място.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Furious? Виж мнението
    карах на магистралата с обикновената за човек на моите години скорост - 50-60 над превишената.

Няколко километра след това я оставих на Църна Маца да се оправя , а тя беше в сълзи.
    Ти наистина си пълно леке. Горкото момиче.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Купи си усмирителна риза.

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    " Това , че момичето те е зарязало , не значи , че трябва да не ти пука за никого другиго около теб".Ще подмина поздравите на майка и , които и пратих.Няколко километра след това я оставих на Църна Маца да се оправя , а тя беше в сълзи.
    Напсувал си я за нещо, за което е права? Еха, колко яко. Постъпил си като пълен боклук. Поне извини ли й се? =.=
    nigga stole my bike

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Да и се извинява ли? Това все едно някой да ти тегли куршум в сърцето и после да ти каже извинявай...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Отървало се е момичето, то до едно време се търпи! Хубаво е ,че няма да има вече такива отношения с теб. По това ,което описваш - голям задник си!
    maDamn

Супер фен Аватара на djipsito
    Мисли как да се реваншираш.
    А ако си от типовете, дето трудно си преглъщат егото и гордостта, по-добре се опитай да го направиш, щом ти е такова мнението за тва момиче.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Ама него го кефи, че е направил така, някакво му е яко.
    кофти за майка му
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Отървало се е момичето, то до едно време се търпи! Хубаво е ,че няма да има вече такива отношения с теб. По това ,което описваш - голям задник си!
    Недей с лошото ! хаха

Много хора ми го казвате напоследък , трябва да има нещо вярно във всичко това. Иначе тя ми изпрати смс след случката и беше мил.Иронично как тя бяга след мен , както аз бягах след една , която не го заслужава

Сега като го прочетох смятам, че ти не заслужаваш да имаш каквито и да е отношения с жени, пък и с хора изобщо.
    А с настроенията ти си си за психиатър. Тези нерваците като теб само хапчета и/или пихотерапия може да ги оправи. Лекувай се!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Замисли се как да и се реваншираш!
    maDamn

Голям фен
    Как бих могал . Невъзможно е , пък и не мисля , че има за какво.Има неща , които не могат да ми се кажат.Кофти е , че прехвърлих проблемите си върху нея.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    оф, такива, които харесвам, а си го изкарват на мен много мразя
    и още повече да ме зареже в дъжда на място, на което не познавам и да съм дошла специално за него ..няма да му проговоря повече
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Голям фен
    църна маца е в нейния град ве

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Разплакал си моя адашка...ти си много мноого лош човек! ;д Не, сериозно, ужасен си. Ебати, аз не бих те погледнала повече. Поне й се извини.

Голям фен
    Ако знаеш , че ти е адашка , нямаше да постъпя така...щях да я оставя до тунела да е еднакво далеч от 2та града , хаха.На теб бих ти подарил сладко кученце и чаровна усмивка и бих се надявал да е достатъчно , хаха

Не , сериозно , момичето си заслужава добро отношение.Одеве и звъннах и се разбрахме да се видим утре , но е кофти ,че още не се е успокоила , а пък баща и ме търсел в Пловдив да ме бие

Лошото е , че имам много неща на главата и искам някое момиче да ме промени , а не давам май шанс на никоя почти.Свестните момичета искат сериозна връзка в момента , а аз не искам преди да приключа с предната.

Град
    София
    Е, признавам, с кученцето щеше да ме спечелиш хаха.
    Честно казано не схващам много цялата история..каква предна ? Не си ли приключил с нея ? Пък като не искаш сериозна връзка в момента и не си готов да допуснеш някое момиче - недей, никой не те кара насила. Ама се дръж по-човешки все пак.

Голям фен
    Готиният момент е само , когато ми го върнеш , аз на кого ще го върна . Стоя един Рекс в нас няколко месеца така , хахаха.

Момичето не се казва Йоана - и тя обаче има име на принцеса =).Гадже ми е , ама не си признава хаха. Иначе се държах добре с адашката ти - всичко беше мн готино , но и личеше , че ме харесва.И се изцепих не си А. и няма да бъдеш като нея , и стана цирк.Да се надявам , че няколко парчета торта ще оправят работата

Град
    София
    Как ще ти го връщам, бе... : D
    Анастасия/Анна ? ;д Много си импулсивен явно, ама от теб си зависи да се контролираш. В крайна сметка адашката ми не е виновна за несполуките ти с другото момиче, а и надали държи да е като нея. И явно наистина много те харесва, щом след всичко, пак отговаря на обажданията ти и се съгласява на срещи. Оцени го докато е време.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    В тебе има нещо болно. Горкото момиче. Ама и тя е яко садо-мазо. Аз така и не се научих да се чувствам добре и да ми е хубаво с хора, около коите се налага да стъпваш на пръсти да не би случайно да ги засегнеш, че после не отговарят. Психари. Нерваци. Не мислещи за последствията. Ако беше станала катастрофа и бяхте умряли, какво? Щеше да ти стане много по-хубав деня? На нейно място не бих седнала да ти пиша смс-и. По-скоро бих прекъснала всякакви връзки. Сигурно те харесва в повечко, да и се неначудиш.

ПП. Няма момиче на белия свят, което може "да те промени". Човек се променя единствено по собствена воля.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на Irti
    Тая Маца къде беше? В София ли? Там имаше една кофти катастрофа скоро.

50-60 над казваш, а? Аз с толкова карам почти винаги, а карам кола от.. когато седях в скута на баща ми.

Ако возя някой с мен ставам още по-предпазлив. На мен ми е все едно (вече имам една тежка катастрофа), но когато карам някого с мен е съвсем друго.

Глупаво е да се пистиш и да си изкарваш нервите на колата. Винаги когато караш с 60 може да реагираш много по-бързо, ако стане нещо, а когато караш с 160.. нищо не можеш да направиш. Представи си ти изхвърчи гума?

Такива като теб са зле. И като почнат да ми светят с тия ксенони и да се приближава до мен.. пипам два пъти спирачката да му светнат стоповете и да видиш как се дръпва веднага.

Деба шоферо-убийците, където сте. Ходете в пистата в Божурище и си трошете главата.

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Защо му обръщате внимание? Не виждате ли, че точно това цели?

Съвета ми към теб - стегни се и започни да се държиш като мъж, а не като пикла. Basta

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    ПП. Няма момиче на белия свят, което може "да те промени". Човек се променя единствено по собствена воля.
    Не си напълно права, но това е друга тема... иначе до някаква степен се припокриват нещата.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Как бих могал . Невъзможно е , пък и не мисля , че има за какво.Има неща , които не могат да ми се кажат.Кофти е , че прехвърлих проблемите си върху нея.
    Чакай, чакай. Ти случайно да не би да си мислиш , че си Бог или че света се върти около теб? Я , се осъзнай. Псуваш я и правиш проблеми - за това, че е казала нещо, което е наистина така и е права до болка? Истината боли, а ти си доказателство за това. Преглътни гордостта, егото и самовлюбеността си и й се извини. Недей губи и последните хора, които разчитат и държат на теб, че накрая ще останеш сам и ще осъзнаеш, че си пълен задник , заради това си тъпо държание и его.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен
    Не е така , винаги ще има момичета около мен.Повечето от вас няма да си признаят, но са точно толкова жалки като нея , без капка самоуважение.Поради псевдо причини смятат, че съм лошо момче , което ще се промени заради тях и ми прощават , защото съм бил наранен.Въпросът е , че не винаги до мен са са тези , които искам.Това , което ми каза не беше истината , защото самата тя не я знае.Кофти ми е , че харесвах момичето и не исках да я разплача , но си изпуснах нервите като нуб като вас.Иначе нямам катастрофа досега и се надявам и да нямам - рефлексите ми са нещо , с което се гордея от детството , хаха.Съобразявах се само с едно момиче , второ няма да има.Правилата по пътищата са направени повече за хора като вас - иначе нямаше да карам толкова скъпа кола нали =).

п.с. Човек се променя заради някого или заради нещо.Трети вариант няма.
    Последно редактирано от Furious? : 05-28-2012 на 08:49

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си