- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пак разплаках приятелка
В тебе има нещо болно. Горкото момиче. Ама и тя е яко садо-мазо. Аз така и не се научих да се чувствам добре и да ми е хубаво с хора, около коите се налага да стъпваш на пръсти да не би случайно да ги засегнеш, че после не отговарят. Психари. Нерваци. Не мислещи за последствията. Ако беше станала катастрофа и бяхте умряли, какво? Щеше да ти стане много по-хубав деня? На нейно място не бих седнала да ти пиша смс-и. По-скоро бих прекъснала всякакви връзки. Сигурно те харесва в повечко, да и се неначудиш.
ПП. Няма момиче на белия свят, което може "да те промени". Човек се променя единствено по собствена воля.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Тая Маца къде беше? В София ли? Там имаше една кофти катастрофа скоро.
50-60 над казваш, а? Аз с толкова карам почти винаги, а карам кола от.. когато седях в скута на баща ми.
Ако возя някой с мен ставам още по-предпазлив. На мен ми е все едно (вече имам една тежка катастрофа), но когато карам някого с мен е съвсем друго.
Глупаво е да се пистиш и да си изкарваш нервите на колата. Винаги когато караш с 60 може да реагираш много по-бързо, ако стане нещо, а когато караш с 160.. нищо не можеш да направиш. Представи си ти изхвърчи гума?
Такива като теб са зле. И като почнат да ми светят с тия ксенони и да се приближава до мен.. пипам два пъти спирачката да му светнат стоповете и да видиш как се дръпва веднага.
Деба шоферо-убийците, където сте. Ходете в пистата в Божурище и си трошете главата.