.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 61

Hybrid View

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    В тебе има нещо болно. Горкото момиче. Ама и тя е яко садо-мазо. Аз така и не се научих да се чувствам добре и да ми е хубаво с хора, около коите се налага да стъпваш на пръсти да не би случайно да ги засегнеш, че после не отговарят. Психари. Нерваци. Не мислещи за последствията. Ако беше станала катастрофа и бяхте умряли, какво? Щеше да ти стане много по-хубав деня? На нейно място не бих седнала да ти пиша смс-и. По-скоро бих прекъснала всякакви връзки. Сигурно те харесва в повечко, да и се неначудиш.

ПП. Няма момиче на белия свят, което може "да те промени". Човек се променя единствено по собствена воля.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на Irti
    Тая Маца къде беше? В София ли? Там имаше една кофти катастрофа скоро.

50-60 над казваш, а? Аз с толкова карам почти винаги, а карам кола от.. когато седях в скута на баща ми.

Ако возя някой с мен ставам още по-предпазлив. На мен ми е все едно (вече имам една тежка катастрофа), но когато карам някого с мен е съвсем друго.

Глупаво е да се пистиш и да си изкарваш нервите на колата. Винаги когато караш с 60 може да реагираш много по-бързо, ако стане нещо, а когато караш с 160.. нищо не можеш да направиш. Представи си ти изхвърчи гума?

Такива като теб са зле. И като почнат да ми светят с тия ксенони и да се приближава до мен.. пипам два пъти спирачката да му светнат стоповете и да видиш как се дръпва веднага.

Деба шоферо-убийците, където сте. Ходете в пистата в Божурище и си трошете главата.

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Защо му обръщате внимание? Не виждате ли, че точно това цели?

Съвета ми към теб - стегни се и започни да се държиш като мъж, а не като пикла. Basta

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    ПП. Няма момиче на белия свят, което може "да те промени". Човек се променя единствено по собствена воля.
    Не си напълно права, но това е друга тема... иначе до някаква степен се припокриват нещата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си