- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Плодова детоксикация за по-добра форма?
Здравейте, какво мислите за яденето на неограничено количество плодове в продължение на няколко седмици? Не само, че изчиства токсините от тялото, но и повишава тонуса, както и физическото и психическото състояние... имам познати, които са се подлагали на такава детоксикация, но искам да чуя и ваши мнения - мислите ли, че е ефективно, пробвали ли сте и какви резултати е имало за вас? Благодаря![]()
не обичам плодове кой знае колко , а тези които обичам са в различни сезони
примерно ягоди и праскови, малини и портокали, смокини, ананас, манго , за друго в момента не се сещам, обаче не мисля че е добре като цяло, още повече за седмици
по принцип съм го чувала като метод , но за няколко дни преди почването на същинска диета..
Майка ми кара 2 месеца само на плодове и грам не отслабна. Мисля че фруктозата пречи за свалянето на кг. Иначе за деоксикация да, но за не повече от седмица според мен.
^+
Още повече започваш с плавно спиране на храните - първо месо, животински като цяло и чак после минаваш на краен вариант плодове. А с толкова много фруктоза внимавайте, не е добре за черния дроб.![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Кои храни и напитки трябва да избягваме, за да помогнем на организма си по време на детоксикация?
Червено месо, наденички, пастет;Масло, маргарин, сметана;Шоколад, бонбони, сладка, захар;Алкохол, кафе;Сол, пържени храни;Солени ядки;
А ето и една статия със съвети за детоксикация на организма http://ecomedia.bg/be-eco/ecology-fo...y/article/7775