.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Фен Аватара на PROVOCATIVE
    Град
    По-близо, отколкото предполагаш....

Wink Плодова детоксикация за по-добра форма? /момиче съм/ :D

Такааа...Момчета, имам един въпрос... не знам дали е добра идея да питам точно вас, имайки предвид строгите хранителни режими, които спазвате, и факта, че едва ли бихте се подложили на такова нещо, но все пак... Мисля, че ще ми дадете добър съвет Въпросът ми е: смятате ли, че е удачно да се подложа на плодова детоксикация за 2-3 седмици (т.е. да ям само плодове, неограничено количество /но все пак не прекалено/)? Едни познати бяха правили подобно нещо и бяха много доволни от резултатите, а именно повишаване на тонуса, психическото и физическото състояние и т.н. )) Тук не става въпрос за сваляне на кила а по-скоро за пречистване на организма.
    Ще съм ви много благодарна, ако ми дадете някакви препоръки)

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Като го прочетох се сетих за плодовите диети на д-р Емилова Няма лошо стига да не се насереш от тея плодове
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Град
    .....

ами да идеята ти е добра и защо да не опиташ

Супер фен Аватара на fatrat
    Защото за да си докара нужните калории за деня трябва да изяжда по 2 кила плодове. Отделно, да речем че калориите ги докара, ще има проблеми с макронутриентите- никакво наличие на мазнини.Казвам мазнини, тъй като за нетрениращо момиче протеините не са от такава важност. Като вземем предвид ,че е момиче това(неналичие на мазнини) може да доведе до доста сериозни проблеми- смущения в месечния цикъл например дори прекратяването му. Така ,че ако съм на твое място бих изкарал 1-2 дена на плодове , щом държиш , но не си играй със здравето. За детоксикация има и други начини.

Град
    Благодаря за съвета ^

Супер фен Аватара на Glamour92
    Не съм момче,но съм си правила подобни експерименти в миналото.
    Рядко са добра идея-до четвъртия ден си вял и имаш усещането,че стомахът ти ще те изяде отвътре,после пък ти става студено.
    Като мине цялата дандания всичко що ти влезне в устата има вкус на най-чудния деликатес на земята и се иска сериозна доза самоконтрол,за да не се изтървеш със захранването(което е задължително да се проведе след такава ъ,детоксикация) и да се натъпчеш.
    И се губи мускулна маса(дори нетрениращите имат такава,бтв),което води до забавяне на метаболизма.
    Присъдата-за един ден-ОК,за повече-тц.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born