.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Какво да направя?

Ще помоля без коментари колко съм тъпа и недорасла.

Вчера правих секс с едно момче, беше ми първият. Познаваме се от 2 месеца, писали сме си и няколко пъти си бяхме говорили преди това, но просто исках да го направя с него. Всичко мина добре, като си тръгвах ми каза ще се чуем(на което, разбира се, не повярвах). Писа ми на същия ден как си и след 2 мин. каза, че става. Не ми е давал напразни надежди, няколко пъти ме попита сигурна ли съм и т.н. Не съжалявам, че го направих, но не мислех, че ще ми е кофти после, след като почти не се познаваме. То си личи че момчето не е по връзките, но се чудя дали е било само за тогава или пък може просто да се виждаме за да правим секс, не знам как да го попитам и изобщо да го питам ли. Не искам да му пиша или звъня, няма смисъл да му досаждам. Искам съвет какво да правя.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Ти искаш ли го само за секс?
    Ако да му направи намек, че искаш да сте приятели за секс. Например го попитай дали му е харесало с теб, дали би повтори и тн. в тоя ред на мисли, абе сещаш се
    Ако ли не, го изчакай ден, два и той сам ще си покаже има ли мерак да повторите, или не.

Цитирай Първоначално написано от StrangerK Виж мнението
    Ще помоля без коментари колко съм тъпа и недорасла.

Вчера правих секс с едно момче, беше ми първият. Познаваме се от 2 месеца, писали сме си и няколко пъти си бяхме говорили преди това, но просто исках да го направя с него. Всичко мина добре, като си тръгвах ми каза ще се чуем(на което, разбира се, не повярвах). Писа ми на същия ден как си и след 2 мин. каза, че става. Не ми е давал напразни надежди, няколко пъти ме попита сигурна ли съм и т.н. Не съжалявам, че го направих, но не мислех, че ще ми е кофти после, след като почти не се познаваме. То си личи че момчето не е по връзките, но се чудя дали е било само за тогава или пък може просто да се виждаме за да правим секс, не знам как да го попитам и изобщо да го питам ли. Не искам да му пиша или звъня, няма смисъл да му досаждам. Искам съвет какво да правя.
    Историята ти се доближава до моята, относно първият път. (Ех, доброто старо време... )
    Ако искаш пак с него го потърси, ако не искаш-няма смисъл.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си