- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Новини, статии и медии !
^
ехехех, .......................... ама все пак ми обърна внимание и ми падна на нивото................ хихи
Аз съм тоо с цигарата от гифа!!!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
А НЗ
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не, егото е фалшивата представа за себе си. Гордостта е само едно от проявленията на егото, но може да бъде и всяко друго изживяване, включително и християнски псевдо-морал. Важното е единствено да изпълнява вътрешните потребности на егото. Потребностите са различни, което определя и различията на самоидентификациите и изживяванията, но принципът е един и същ.
Последно редактирано от DoctorSatan666 : 06-24-2013 на 11:09
има и добри проявления има и лоши, добрите трябва да ги насърчаваме, а лошите да ги изкореняваме, това води да развитие и на духа и на личността и на обществото............................
и защо винаги представата за себе си да е фалшива,
а когато някой има представа за себе си но пречупена не през призмата на себе си, а на Съвършената Истина.
Не вярвам в съвършенни истини. Егото си е его, без значение дали се гордееш с новата си кола, или се гордееш(прикрито), че помагаш на хората. А има и такива дето се гордеят, че не са горделиви. И разбери най-накрая, че принципите на човешкото психично функциониране нямат нищо общо с текущата обществената парадигма за добро и зло. Духът на времето е проявление на човешката психика, но не определя нищо. След 200 години моралът ще е съвсем различен, но пак ще има хора дето да се фукат с "неща" (космически совалки сигурно), и пак ще има защитници на старите порядки и моралисти.
Последно редактирано от DoctorSatan666 : 06-24-2013 на 11:21
като не вярваш, няма кво повече да говорим, аз пък не вярвам на тебе ..................... още хлебец ти трябва да изядеш.
ако не вярваш в съвършената истина, тогава сам отричаш твоята истина, че е истина, позволи ми тогава да не вярвам в нея, без да спориш.
Тва че някой се гордее че не е горделив е пак гордост и то по жестока от първата, защото хем си горделив хем не го забелязваш.
Последно редактирано от defender : 06-24-2013 на 11:24
ами тогава вече ти е време да надникнеш зад тази завеса......................... аааа, да бе, ти си го казал за мене...... хихи
ПП: ако не вярваш в съвършената истина то тогава означава че признаваш вярата............ няма друг начин ................ ако имаш недостиг на истина, я запълваш с вяра че е така. .............. значи ти си вярващ.
докторе абе ти май си едно философско недоразумение.
Последно редактирано от defender : 06-24-2013 на 11:31
И аз мога като Дефендър!
Покайте се бля,бля,бля......аз съм по добър и възвишен от вас бля бля......защото Христос ми го каза аха.........слушай те ме да........защото в рая няма да отидете аа..........ще бъде тежка вашата съдба хаа.........защото мама ми каза че съм прав, аз съм......библията която никога не съм отварял го доказва дааа.......................................... .................................................. .................................................. ................