- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Новини, статии и медии !
Няма Бог-това са измислици !
Това заяви известният британски учен Стивън Хокинг в ексклузивно интервю за лондонския в."Гардиън".
Когато е на 21 години, лекарите му поставят диагноза за неличимо заболяване на нервите на двигателната система и не му дават повече от няколко години живот.
"Живея с вероятността от преждевременна смърт вече 49 години.Не ме е страх да умра, но и не бързам да умра.Имам преди това да свърша толкова много неща", споделя ученият.По думите му нелеката му съдба го е накарала всъщност да се наслаждава повече на живота.
"Гледам на мозъка като на компютър, която спира да работи, когато се повредят компонентите му. Няма рай или живот след смъртта за повредените компютри; това е приказка, създадена за хора, които се страхуват от тъмното", допълва 69-годишният физик.
Думите му отиват по-далеч от изказаното в негова книга от 2009 г., че няма необходимост от създател, за да се обясни съществуването на Вселената. Тогава това му твърдение предизвика критики от религиозни лидери. Днес физикът отрича да съществува каквото и да било след смъртта и препоръчва хората да се съсредоточат върху това най-добре да изживеят живота си и да постигнат колкото се може повече.
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !