- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Новини, статии и медии !
Е предполагам, че стария ми комп като е на боклука, добрият стар Heroes III живее в рая на игрите. Просто няма какво да го поддържа тук.
ми аз не говоря за компютърни игри а за човешка душа, която има вечен Източник на поддръжка,
а тялото просто поддържа душата в границите на материалния свят, но и тялото е от Бог.
абе, къде е Чачо пича.......... хихи
Бог, душите, времето като непрестанно течащо и "тъмнината" са (все) части на безкрайно съществуващото, ето защо има вечен живот и вечни мъки, понеже душите и останалите безкрайно съществуващи същества/неща не могат да бъдат унищожени, тъй като те никога дори и за миг не губят своята цялост като части на безкрайно съществуващото
Тва голям раздел ще се окаже, само интелигентни хора, баси. Аз си мислех, че е повече религия, отколкото философия и не съм го отварял даже. Ще поправя тази грешка.
Живеем ли в Мултивселена?
http://econ.bg/Анализи/Живеем-ли-в-М...ref_map=%5B%5D
абе къде са моите двама приятелчета - двете лигльовченца малки. . . .....![]()
Последно редактирано от defender : 06-20-2013 на 21:32
Разсекретиха последните документи за НЛО във Великобритания
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5869071
Причината за закриването на отдела – излишен разход на пари.
Сатанински култ развращава Бургас
http://www.vsekiden.com/136266
(все едно чета някои от философиите на доктора)
Рано сутрин сатанизъм, здрав и бодър организъм.
ПП: И се откажи с провокациите вече, никой не ти обръща внимание.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
^
лекарствата се ползват когато си болен, иначе е злоупотреба.
сатанизмът е най-голямата простотия на всички времена, хората дават какво ли не за да бъдат излекувани и за да направят живота си по-добър, а сатанистите по най-безумен начин се отдават на съществото, което е човекоубиец номер едно, но ако разбираха правилно това че дявола не е одушевено същество, но просто машина за убиване, която не знае що е милост, тогава повечето от тях едва ли биха били сатанисти - да бъдеш сатанист това е като да се набуташ сам в устата на човекоядно чудовище
Последно редактирано от defender : 06-22-2013 на 21:40
Марихуаната може да не е липа, ама не е и лекарство, понеже лекарствата се правят от хора - в заводи, най-често под формата на хапчета. Докато марихуаната си е билка и то позната и използвана от човечеството в продължение на стотици години.
Както и да е, това е тъп спор и съжалявам че изобщо го започнах. Просто си малоумен, понеже наричаш марихуаната лекарство - все едно природата я е направила като лекарство и няма друго приложение.
Последно редактирано от DoctorSatan666 : 06-22-2013 на 23:30
марихуаната може да е билка но билките са създадени за лекуване, а не за напушване. ....................... не е важно само това дали марихуаната е билка, ами и начина как се използва (пуши ли се, пие ли се, втрива ли се и т.н.), и с какви вътрешни намерения. ................. (от християнска гледна точка).
то и с ножа можеш да си отрежеш хляб, но можеш и да убиеш................. едно и също нещо но с различни начини на приложение и различни намерения.
Много е забавно тука като си придърпам няколко пъти![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
^
за липа ли говориш .................
ПП: виж доктора призна че бил билкар - сатанистта с липовите чайчета ................. кат да не повярваш - каква душица бил доктора.
Последно редактирано от defender : 06-23-2013 на 09:50
Lolwut дори не пия чай.![]()
Последно редактирано от DoctorSatan666 : 06-23-2013 на 10:15