.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 618

Hybrid View

Banned
    ^ Висш тип малоумие в стил жълт вестник. Тия изобщо знаят ли какво е доказване в математиката? Тук просто е изведена любопитна статистика, върху която рояк от олигофрени са се събрали да спекулират и съответно са я свързали с християнството. Но тази връзка е изцяло косвена. Тази статистика е доказателство за ангели-хранители точно толкова колкото е и доказателство за летящи, невидими, триглави лайна, с шапки на дядо мраз, обикалящи стратосферата и помагащи на хората в нужда.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Doctor_Satan_666 Виж мнението
    ^ Висш тип малоумие в стил жълт вестник. Тия изобщо знаят ли какво е доказване в математиката? Тук просто е изведена любопитна статистика, върху която рояк от олигофрени са се събрали да спекулират и съответно са я свързали с християнството. Но тази връзка е изцяло косвена. Тази статистика е доказателство за ангели-хранители точно толкова колкото е и доказателство за летящи, невидими, триглави лайна, с шапки на дядо мраз, обикалящи стратосферата и помагащи на хората в нужда.
    ми ок, нищо не съм казал...................... тази статистика е доказателство точно толкова колкото са математическите доказателства че съществуват извънземни, ............. съгласен съм.

ПП: ако искаш и ти можеш да публикуваш математически наблюдения и статии, които да ги свържем с твоята извънбариерна философия................
    Последно редактирано от defender : 07-11-2013 на 13:37

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си