.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 618

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    дори и да е така, то някой доста им помага в това:

.....

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4082936
    никакви хормони/химикали не са заплаха за хората сами по себе си, но масовото духовно беззаконие, чиито служители/работници досега наброяваха милиарди - това е цяла армия на мерзостите, понеже във всеки случай е така, че ако не се вършеше толкова много неправда във вярата, тогава нито щеше да има какъвто и да е друг род беззаконие, а така нямаше да има и злоупотреби в производството на храни, ето как преди години когато ядох отровна храна, Господ напълно неутрализира (действието на) отровата в един миг, при все че тя вече бе започнала да действа и аз се бях влошил, защото не атомите и молекулите са опасните, но злият дух, който предизвиква симптомите и ефекта на отравяне, иначе едва ли някакъв химикал би могъл да навреди, иначе наистина е имало случаи, когато хормони малко или много са били причина за неблагоприятно въздействие върху разни човеци, но всичкото зло на света досега дойде чрез дейността/системата на духовното беззаконие, според както е писано, че "грехът" влиза в света чрез рода на духовните беззаконници, а така и "смъртта" чрез греха, чиито жертви/потърпевши досега бяха милиони, понеже нищо не би могло да накара човека да се държи/да постъпва развратно освен съответните бесовски духове, защото атомите и молекулите нямат разум, с който (да) могат да въздействат по точно определен (от тях) начин, ето примерът с обладания от онзи много могъщ зъл дух "легион", който дори можел да къса веригите, с които го връзвали, и бил толкова агресивен, че никой не смеел да го доближи, но след като Господът изгонил бесовете от него, той вече бил съвсем кротък като овчица така щото човеците, които го познавали отпреди, (вече) не могли да го познаят и да повярват, че това е той, злите духове причиняват негативните симптоми и ефекти, докато атомите, молекулите и вирусите са само тяхна маска, зад която те се крият така все едно няма никакви зли духове, но причината уж е друга, някаква видима, ето друг пример със сатанинската сила, която онези антихристи ми стовариха, нямаше мълнии в онзи ден, пък и аз си бях у дома в стаята, нито имаше в близост каквато и да е енергия, било то електрическа или огън, но изведнъж усетих невероятно остра болка през средата на тялото и онази топлина, като в същия (онзи) момент мигновено загубих съзнание и паднах мъртъв на земята - няма как биологично диханно същество да оцелее при такива температури, на всичкото отгоре след като Господ ме възкреси, аз усещах топлинното лъчение с изпънатата си напред ръка/длан, което се излъчваше от тялото ми на разстояние от около метър, все едно беше нажежено до светло стоманен блок - познавам това явление защото съм бил в металургичен цех, където от няколко метра можех да усетя топлинното лъчение на нажежените до светло стоманени блокове, но ето че Отца и Исус ме опазиха жив и здрав, при все че онази сила ме държа в продължение на седмици в онова състояние, понеже онази армия на дявола продължи да ме преследва денонощно с всички сили нагнетявайки онова проклятие срещу мен
    Последно редактирано от npp : 05-15-2014 на 13:12

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си