.
Резултати от 1 до 25 от общо 618

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    че, защо, нали сам си казвал, че секса без брак нямало лошо защото не се било причинявало нищо лошо на човеците.
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    защото винаги е имало и хора, чието естество не им е позволявало да се въздържат напълно от секс(-а), затова те са били склонни да правят секс макар и с извънбрачни партньори, понеже тази непреодолима нужда при тях ги е заварвала в всякакви ситуации, ето за пример младеж и девойка, и двамата на 19 години, които се срещат за първи път, но и двамата биват обзети от непреодолимата нужда да правят любов заедно - как биха избегнали това ако не могат да се въздържат?!......... но е одушевено същество, чиято същност е любовта в множесвото и аспекти, включително и в нейният полов(сексуален) аспект, ти може и да можеш да се въздържаш, но някои хора имат естеството да не се въздържат:
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    не се ли причинява зло на някой от човеците, тогава не е нито престъпление, нито грях, но причинява ли се нещо лошо на някой от тях, тогава е или престъпление или грях, няма как да (до-)кажеш че в даден момент някой по някакъв начин е извършил престъпление или грях когато (той) не е причинил нищо лошо на никого от човеците/одушевените
    .................
    ^нпп, ако жена ти поиска от тебе да прави секс с друг мъж, на който също му се прави секс и не може да се въздържа, ти ще й позволиш ли? А ако не и позволиш, то тогава няма ли да причиниш духовна неправда на жена си и на този мъж, защото ще ги лишиш от задоволяване на половата им нужда.

Ето,ако сега аз поискам да правя секс с приятелката ти, ще ми причиниш ли духовно зло като няма да ми позволиш? Аз няма да й направя нищо лошо по твоята логика.

Интересна философия имаш.
    дори и хората, които са водили извънбрачен полов живот са имали някакви принципи въз основа на това: дали (е) има(ло) основателна причина да (на)правят нещо, дали и доколко си заслужава, какви биха могли да бъдат последствията, дали някой може вследствие да пострада или да се окаже жертва/потърпевш, и пр., например доста е вероятно жена ми да не (по)иска да прави секс с теб като те види/разбере, че имаш нечисти намерения, или че си мръсник, а и ти може би знаеш, че жените биха предпочели някой готин (за тях) мъж, понеже ако ти някак си не влизаш в онази (тяхна) категория, много от тях не биха те предпочели пред яките за тях пичове, иначе лично аз наистина не се интересувам с кого се среща жена ми, къде, кога, и пр., защото който не е успял да се въздържи да (на)прави това, той просто го е направил и това е, но иначе се безпокоя да не и се случи нещо лошо, или да не би тя да причини зло на някой друг, за което и съм полагал съответните грижи, понеже имаше и болести предавани по полов път, и какви ли не други опасности на света, така че лично аз не ревнувам жена ми, но и самата тя разбира как сексът с друг може по един или друг начин да се окаже малко или много гаден, защото веднъж един я беше принудил да го направи с него, и тя после съжаляваше, а с това твое отношение, ти определено си в състояние да ощетиш доста жени
    Последно редактирано от npp : 11-12-2014 на 17:44

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си