- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Новини, статии и медии !
дори и хората, които са водили извънбрачен полов живот са имали някакви принципи въз основа на това: дали (е) има(ло) основателна причина да (на)правят нещо, дали и доколко си заслужава, какви биха могли да бъдат последствията, дали някой може вследствие да пострада или да се окаже жертва/потърпевш, и пр., например доста е вероятно жена ми да не (по)иска да прави секс с теб като те види/разбере, че имаш нечисти намерения, или че си мръсник, а и ти може би знаеш, че жените биха предпочели някой готин (за тях) мъж, понеже ако ти някак си не влизаш в онази (тяхна) категория, много от тях не биха те предпочели пред яките за тях пичове, иначе лично аз наистина не се интересувам с кого се среща жена ми, къде, кога, и пр., защото който не е успял да се въздържи да (на)прави това, той просто го е направил и това е, но иначе се безпокоя да не и се случи нещо лошо, или да не би тя да причини зло на някой друг, за което и съм полагал съответните грижи, понеже имаше и болести предавани по полов път, и какви ли не други опасности на света, така че лично аз не ревнувам жена ми, но и самата тя разбира как сексът с друг може по един или друг начин да се окаже малко или много гаден, защото веднъж един я беше принудил да го направи с него, и тя после съжаляваше, а с това твое отношение, ти определено си в състояние да ощетиш доста жени
Последно редактирано от npp : 11-12-2014 на 17:44