.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Изкривяване на реброто

Значи имам изкривяване на вътрешната част на дясното ми ребро. много ме е срам да отида на лекар и в момента нямам снимки. незнам точно от колко време е така но със сигурност е от над 1 година! в момента съм на 15 и половина и още израствам и ме е страх да не стане по-зле,като съм с къса блуза се забелязва много лесно но никой освен наще не знае за това а ни искам да им припомням за проблема ми защото може да разкажат на някой и... мисля че изкривяването се дължи на многото седете пред компютъра при неправилна стойка или незнам ако е нещо друго. моля ви не пишете коментари които няма да помогнат и без друго ми е достатъчно тежко сега като няма ден в който да не мисля за това и как след някой месец ще се ходи на море или на басеън с приятели! :X

ако не сте разбрали за кое говоря имам напредвид нали между гърдите има малка вдлъбнатина.. при мен не е така а цялата ми дясна част на гърдата ли как да го нареча.. е изпъкнала напред в смисъл както лявата част е права (нормална) дясната е леко наклонена .. абе гърдите ми са така --\ .. o_o това изкривяване може ли да се оправи ? ако има вероятност ще се отсрамя и отивам на лекар .. ?

Повече от фен Аватара на kriisskaa
    Град
    Varna
    ем кат те е срам да отидеш на лекар стой си с изкривено ребро ..
    Момиче съм!!!

Голям фен Аватара на alchy
    Цитирай Първоначално написано от kriisskaa Виж мнението
    ем кат те е срам да отидеш на лекар стой си с изкривено ребро ..
    А така, кажу му Криске

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    цяла година си висяла така и не си отишла на лекар?
    абе момиче та то е зараснало тъй ......

първо съм момче и като го натисна леко си идва на мястото, но незнамм дали има някакъв начин чрез операция или нещо да ми сложат което да нося известно време за да се намести. но лошото е че съм от село а в близкия град болницата е смотана и ако отида до Враца трябва да кажа на наще.. но искам да знам има ли надежда да се оправи.. :s

аз съм на 15г. даже изглеждам на по-малко има още много време за развитие така че.. би трябвало да има някакъв начин да се оправи ? ;s

Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    цяла година си висяла така и не си отишла на лекар?
    абе момиче та то е зараснало тъй ......
    момче съм.

Цитирай Първоначално написано от alchy Виж мнението
    А така, кажу му Криске
    пич тва ти ли си на аватара ти ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си