.
Затворена тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Как да махна бемка?

iskam da vi pitam dali ima nqkaf mn silen korektor s koito da moga da skria edna bemka..ili 4rez operacia dali 6e stane ..dali e bezopasno??? tq e na nosa i e ujasnaaaa pls pomognete miii [-o<

т.7
    krem4et0

Не знам дали ще успееш с коректор - зависи колко е голяма.Купи си някой и ще видиш. А за опреация - по-добре недей.Първо,че сигурно ще ти излезне скъпичко и второ това е много опасно.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен
    Град
    Констанц
    хъм чувала съм че кожните лекари премахват бенки когато има опасност да предизвикат рак на кожата,но на носа и и то без особена причина силно се самнявам
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Град
    Ямайка
    Цитирай Първоначално написано от Water_lili
    хъм чувала съм че кожните лекари премахват бенки когато има опасност да предизвикат рак на кожата,но на носа и и то без особена причина силно се самнявам
    Така е,премахват бенки само,ако са опасни за кожата...моят съвет е първо да се консултираш с кожен лекар и ако се окаже,че е безопасна просто се опитай със някакъв коректор Успех!
    С ДвЕ ДуМи...НяМаМ ДуМи :P

ManoWar-Brothers Of Metal.mp3
    We are fighting with power and steel
    Fighting for metal,metal thats real!

Град
    Dreamland Varna
    Така е,премахват бенки само,ако са опасни за кожата...
    Ае моля ви се не говорете за нещо от което нямате ни най-малкa представа!

Много ясно, че се махат дори и да не е наложително.
    Можеш да отидеш на кожен лекар и да кажеш, че искаш да ти махнат бенка. Струва около 50 лв. с операция.
    Но щом ти е на нослето по-добре да отидеш да я премахнат с лазер. Иначе от операцията боли много и ще трябва да ходиш 1 седмица с превързан нос докато ти зарасне, ама и на всичкото отгоре ще имаш гаден белег
    Не мога да ти кажа къде се махат бенки с лазер, трябва да питаш някъде...
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Голям фен Аватара на CaSsIe
    абе и според мене бенки се махат без наложителна причина...толкова ли е голяма тая бенка че праиш такава трагедия?

за каква бенка става въпрос?? От тези големите изпъкнали те ли?? Ако говориш за тях, коректора няма да свърши работа, а относно операция- да възможно е. Съседката ми също имаше 2 големи изпъкнали бенки на веждата и брадичката, направи си операция и сега е като нова
    но ако е от тея мъничките, кво ти пречи.... И все пак консултирай се с лекар и действай

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Доколкото знам,бенки могат да се отстранят чрез лазер. Все пак не съм лекар и не съм компетентна.Като за начало бих те посъветвала да се консултираш с дерматолог да му покажеш бемката си и да споделиш за това,че би желала да я премхнеш.Той вече ще прецени даби това е възможно и дали подобна интервенция не би указала негативно врияние върху здравето ти.
    Не мисля,че е хубаво да мажеш бемката с каквито и да е козмеични седства,защото след това ще трябва да ги отстраняваш от нея да оказваш натиск и въобще можеш да я раздразниш и да си докараш много бели до главата.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

[quote="N0_feAR"]за каква бенка става въпрос?? От тези големите изпъкнали те ли??
    nem ne e izpaknala no si li4i i e grozno strax me e da otida da mi q maxna a roditelite mi ne mi pozvolqvat...mislq da otida s nqkoq fr

има кремчета който изсветляват бенките .. ацхромин е хубав крем .. в козметичните магазини би трябвало да знаят ...

Град
    v oblacite
    Естествено, че бенка може да се махне и без някаква медицинска причина. Аз съм си махала бенка с лазер. Не боли, не е скъпо (някъде към 30тина лв. май беше), става за секунди. После само не трябва да мокриш мястото известно време, но това лекарят ще ти го обясни. Не остава белег. Това е, ако имаш някакви въпроси ще се радвам да помогна .

Повече от фен

Re: pls помогнете ми ;-[

Цитирай Първоначално написано от anonim4ica
    iskam da vi pitam dali ima nqkaf mn silen korektor s koito da moga da skria edna bemka..ili 4rez operacia dali 6e stane ..dali e bezopasno??? tq e na nosa i e ujasnaaaa pls pomognete miii [-o<
    zavisi kolko e golqma i dali e izpaknala ili ne e ama mislq 4e nqma da stane s korektor.s operaciq opredeleno 6te stane ama moje i da ostane beleg.po dobre se konsultirai s lekar

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    с операция ли е по добре или с лазер ??

Съмнявам се да успееш с някой коректор , за това отиди и се посуветвай с дерматолог.

Повече от фен Аватара на snow__queen
    Град
    Между Рая и Ада
    iskam da ti kaja,che nqma po-opasna operaciq ot tazi na benka.........tva e vuzmojno nai-opasnata operaciq....az poznavam semeistvo,chiqto dushterq pochna dve sedmici sled kato i operiraha benka......naistina nedei

Мързеше ме да чета по нагоре.
    1: Отиваш в онко болница.
    2: Следва преглед ( ако има окосмяване по нея, има голяма вероятност да е злокачествена и не се бара)
    3: Ако всичко е тип-топ така да се каже, следва азотна операция, която трае 1 ден и няма нужда от седене в болница и възстановяване.
    4: Изселдване на премахнатия тумор (бемка) в самото болнично заведение, с резултати.
    5: Ще ти излезне извън клинична пътека около 150лв мисля. Не съм сигурен провери все пак.

Ако найстина не се налага не я барай, по добре здрав и цял отколото под 2 метра пръст, и мъки на семейството ти излишни да докараш. Вероятността да е найстина злокачествена е 1 на 1 000 според спецялистите но все пак я има.

a v aptekata dali ima

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    2007!!! За капак вдигната с пост на латиница!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си