.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Посветено на най-досадната преподавателка :D

ТЪПА, смотана идиотка,
    Изглеждаш в моите очи,
    Някой трябва да ми прати призовка,
    Да не ти изкорня кривите уши…
    А твоята къдрава, черна коса,
    Която лично смяташ за красива,
    Ще полея със сярна киселина
    И ще видим всички, че е сива.
    За умна се смяташ,
    Благородна и добра,
    Ала само със ръцете махаш,
    Ти поредната западнала КОЗА.

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Хахаха тва ми напомня за една моя по БЕЛ преди, дет и виках Мортиша ;d
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Я, какво съвпадение, моята също е по БЕЛ, ама й викам Овца

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    Подарете и овца на име Мортиша и и кажете ,че няма нужда да се гледа в огледалото , само да зърне ''мортиша''...:Д
    Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
    (... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)

Добра идея, ама няма пари за овца, пък и нали вече имаме една...

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    Tи както я описваш и Свен би избягал от нея !..:Д..И нз защо , но и моята не е цвете за мирисане ..Само аз и едно момче си го ядем каквото и да стане !..Д:
    Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
    (... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)

Авторке - и като гледам много учиш, с доста висока малограмотност си като ти гледам правописа и изказа.
    Мисля, че най-много трябва да я обвиняваш твоята госпожа, че те е оставила неграмотна.

Цитирай Първоначално написано от ForTrant Виж мнението
    Авторке - и като гледам много учиш, с доста висока малограмотност си като ти гледам правописа и изказа.
    Мисля, че най-много трябва да я обвиняваш твоята госпожа, че те е оставила неграмотна.
    Авторе, не се смятам за неграмотна! Ти на колко мислиш, че съм? На 20?
    Последно редактирано от gO0d_GiRl : 04-02-2012 на 15:36

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    А на колко си между другото?

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Доста е жалко да говориш така за госпожата, не мислиш ли? Ама то така е 13 годишните. Тъй като гледам как говориш едва ли ти е виновна госпожата, че не си се напъвала да учиш.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    Доста е жалко да говориш така за госпожата, не мислиш ли? Ама то така е 13 годишните. Тъй като гледам как говориш едва ли ти е виновна госпожата, че не си се напъвала да учиш.
    Имам 6 по БЕЛ... и се справям без проблем.

Град
    Варна
    Тогава какъв ти е проблема? Какво ще рече подло и несправедливо? Като гледам 6тици имаш, не се оплакваш, или оо чакай уважението е важно?
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Цитирай Първоначално написано от gO0d_GiRl Виж мнението
    Имам 6 по БЕЛ... и се справям без проблем.
    Не ме интересува какво ти пишат в училище, аз виждам колко си грамотна, в Друсе и другите околни села нормално да ви надуват оценките, сиреч ако знаеш за 3, нормално да ви тупат 6, че да се махате и да идвате към Софята.

Цитирай Първоначално написано от ForTrant Виж мнението
    Не ме интересува какво ти пишат в училище, аз виждам колко си грамотна, в Друсе и другите околни села нормално да ви надуват оценките, сиреч ако знаеш за 3, нормално да ви тупат 6, че да се махате и да идвате към Софята.
    Зависи от училището

Повече от фен Аватара на Desit0o94
    Град
    Адаа.. : ))
    ForTrant Такива като тебе МНОГО ме дразнят !! Не искам да се заяждам, ама това, че не съм от СОФИЯ означава ли, че не съм си заслужила оценките и това, че уча в гимназия, в която малко могат да завършат така, както в начален етап !? Ти да не мислиш, че като няма да завършим в София ще сме неграмотни и не знам си какво !? Какви са тия изказвания бе !? " в Друсе и другите околни села нормално да ви надуват оценките" .. Да, има случаи, в които вместо някоя оценка пишат друга, ама НЕ навсякъде е така ! И да по принцип не трябва да се обиждат учителите дори да са ни неприятни, защото някой ден и даскали можете да станете..
    За всички, които могат да имат всеки.. но обичат само един - този, който вгорчава живота им.. !!

Цитирай Първоначално написано от Desit0o94 Виж мнението
    ForTrant Такива като тебе МНОГО ме дразнят !! Не искам да се заяждам, ама това, че не съм от СОФИЯ означава ли, че не съм си заслужила оценките и това, че уча в гимназия, в която малко могат да завършат така, както в начален етап !? Ти да не мислиш, че като няма да завършим в София ще сме неграмотни и не знам си какво !? Какви са тия изказвания бе !? " в Друсе и другите околни села нормално да ви надуват оценките" .. Да, има случаи, в които вместо някоя оценка пишат друга, ама НЕ навсякъде е така ! И да по принцип не трябва да се обиждат учителите дори да са ни неприятни, защото някой ден и даскали можете да станете..
    Съгласна съм с теб! Но някои учители са... ИЗРОДИ! Не преувеличавам, въпросната учителка е такава, за това пиша такива "грозни" неща за нея..

Град
    То и такива има, ама индивиди като ForTrant просто не знаят граници за " изява " .. Все едно хора много и различни ..
    За всички, които могат да имат всеки.. но обичат само един - този, който вгорчава живота им.. !!

То и такива има, ама индивиди като ForTrant просто не знаят граници за " изява " .. Все едно хора много и различни ..
    Да, на него сигурно му доставя удоволствие да обижда русенците... Кой знае? Може ТОЙ да е идеален!

Град
    Нека живее във фантазионните си варианти на живот.. не смятам, че на живо говори така, както пише, но няма да се бъркам в живота на хората.. стига да спре да се прави на нещо, което не е

Нека живее във фантазионните си варианти на живот.. не смятам, че на живо говори така, както пише, но няма да се бъркам в живота на хората.. стига да спре да се прави на нещо, което не е
    Да, на нея не й говоря така, както пиша тук, имам елементарно възпитание, все пак. Не се правя не нещо, което не съм, по простата причина, че още не знам кака съм... Но се опитвам да разбера.

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    Ехоо... Първо: пише се13-годишните! Шегувам те
    Тринайсетгодишните не ни взимай под общ знаменател! Не всички сме такива

Град
    Варна
    ахахах добре. Просто коментирам, че е жалко да се говори така. В други неща може да сте много напреднали, ама в това нямате елементарна култура. както и да е, не всички са такива, както казваш. Има още надежда за вас.))

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Явно много се гордееш със стихотворението си, щом си го постнала във форума. Щеше да е по-добре ако беше по-позитивно. Само да плюете по хората знаете.
    nigga stole my bike

Подкрепям горното мнение. Вместо да пишете такива тъпотии в ''Лично творчество'', влезте в раздел ''Любов'' и си изливайте пуберските проблеми.

Добре, какво очакваш да постигнеш, като го напишеш това във форума? Просто показваш липсата на онова "елементарно възпитание", дето толкова се хвалиш, че го имаш. Отдавна ми е станало ясно, че оценките не са показател за знания. Да, сигурно имаш 6 по БЕЛ, ама нещо не го показваш като хората.
    Пхах! Изрод била. Ти чуваш ли се какво говориш? Толкова добре ли я познаваш, че да знаеш всичко за нея? Защото да, и аз съм на 13. Да, и аз не си обичам всички учители, обаче имам поне малко уважение към тях!

А, и между другото - Сярната киселина е вещество със силно разяждащо свойство. Ако ѝ полееш косата с вещество от подобно естество, няма да ѝ остане коса, по която да гледате дали е бяла или не :P
    Бледа кукла си ти,
    която студено ме гледа с очи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си