- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Посветено на най-досадната преподавателка :D
ТЪПА, смотана идиотка,
Изглеждаш в моите очи,
Някой трябва да ми прати призовка,
Да не ти изкорня кривите уши…
А твоята къдрава, черна коса,
Която лично смяташ за красива,
Ще полея със сярна киселина
И ще видим всички, че е сива.
За умна се смяташ,
Благородна и добра,
Ала само със ръцете махаш,
Ти поредната западнала КОЗА.
Хахаха тва ми напомня за една моя по БЕЛ преди, дет и виках Мортиша ;d
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Подарете и овца на име Мортиша и и кажете ,че няма нужда да се гледа в огледалото , само да зърне ''мортиша''...:Д
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Tи както я описваш и Свен би избягал от нея !..:Д..И нз защо , но и моята не е цвете за мирисане ..Само аз и едно момче си го ядем каквото и да стане !..Д:
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Авторке - и като гледам много учиш, с доста висока малограмотност си като ти гледам правописа и изказа.
Мисля, че най-много трябва да я обвиняваш твоята госпожа, че те е оставила неграмотна.
Доста е жалко да говориш така за госпожата, не мислиш ли? Ама то така е 13 годишните. Тъй като гледам как говориш едва ли ти е виновна госпожата, че не си се напъвала да учиш.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Тогава какъв ти е проблема? Какво ще рече подло и несправедливо? Като гледам 6тици имаш, не се оплакваш, или оо чакай уважението е важно?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
ForTrant Такива като тебе МНОГО ме дразнят !! Не искам да се заяждам, ама това, че не съм от СОФИЯ означава ли, че не съм си заслужила оценките и това, че уча в гимназия, в която малко могат да завършат така, както в начален етап !? Ти да не мислиш, че като няма да завършим в София ще сме неграмотни и не знам си какво !? Какви са тия изказвания бе !? " в Друсе и другите околни села нормално да ви надуват оценките" .. Да, има случаи, в които вместо някоя оценка пишат друга, ама НЕ навсякъде е така !И да по принцип не трябва да се обиждат учителите дори да са ни неприятни, защото някой ден и даскали можете да станете..
![]()
За всички, които могат да имат всеки.. но обичат само един - този, който вгорчава живота им.. !!
То и такива има, ама индивиди като ForTrant просто не знаят граници за " изява " .. Все едно хора много и различни ..![]()
За всички, които могат да имат всеки.. но обичат само един - този, който вгорчава живота им.. !!
Нека живее във фантазионните си варианти на живот.. не смятам, че на живо говори така, както пише, но няма да се бъркам в живота на хората.. стига да спре да се прави на нещо, което не е![]()
ахахах добре. Просто коментирам, че е жалко да се говори така. В други неща може да сте много напреднали, ама в това нямате елементарна култура. както и да е, не всички са такива, както казваш. Има още надежда за вас.))
Явно много се гордееш със стихотворението си, щом си го постнала във форума. Щеше да е по-добре ако беше по-позитивно. Само да плюете по хората знаете.
nigga stole my bike
Подкрепям горното мнение. Вместо да пишете такива тъпотии в ''Лично творчество'', влезте в раздел ''Любов'' и си изливайте пуберските проблеми.
Добре, какво очакваш да постигнеш, като го напишеш това във форума? Просто показваш липсата на онова "елементарно възпитание", дето толкова се хвалиш, че го имаш. Отдавна ми е станало ясно, че оценките не са показател за знания. Да, сигурно имаш 6 по БЕЛ, ама нещо не го показваш като хората.
Пхах! Изрод била. Ти чуваш ли се какво говориш? Толкова добре ли я познаваш, че да знаеш всичко за нея? Защото да, и аз съм на 13. Да, и аз не си обичам всички учители, обаче имам поне малко уважение към тях!
А, и между другото - Сярната киселина е вещество със силно разяждащо свойство. Ако ѝ полееш косата с вещество от подобно естество, няма да ѝ остане коса, по която да гледате дали е бяла или не :P
Бледа кукла си ти,
която студено ме гледа с очи.