- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мили момичета, защо се мацате с този грим...
Ами, то ако не си личи (не говоря да сложите сто тона фдт) няма много смисъл-едни красиво подчертани очи и устни винаги са на мода
И верно се оляхте ,д'ге . Аз слагам щото искам, кефи ме и тн. Айде!!!
Я ме светнете,защо 90% от писалите тук не са прочели и схванали темата на автора?!
Човека използва думи и изрази,които би трябвало да ви накарат да проумеете,че става дума точно за прекалено много грим,а не за лек ежедневен грим ... Това с мацането и "клепане с какво ли не" не ви ли подсказва,че не става дума само за черен молив и гланц?! о.0
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
"Хубавата жена ,си е хубава и без грим!"
ПП:Въпрос на избор е .. Който МОЖЕ,който иска се гримира![]()
Моят грим е усмивката!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Значи под "само черен молив и гланц" може да разберете "зле поставен грим",а от определенията на автора - не?!![]()
![]()
Странна работа,но не ми се изпада в спорове.Всеизвестен факт е,че жените винаги разбираме нещата по начина,който е най-удобен за нас самите
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Аз нося почти един и същи грим навсякъде. С разликата, че понякога сменям цвета на червилото и сенките с по-ярки.
Иначе ако не си сложа ярко червило и очна линия се хващам на бас, че повечето мъже дори няма да забележат, че съм гримирана.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
^Кое пък трябва да ни успокоява? Ако искам, и аз мога да започна да се гримирам. Не ми пречи нищо в крайна сметка. Просто се харесвам повече без.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
За мен красиво е момиче, което и без грим изглежда ослепително. Също така честно казано, не би ми харесало след като се целуваме, после да си бърша устата от два тона фондютен.
Адски се развам, че приятелката ми не се маца с подобни неща, пък и не и трябва <3
Иначе по темата - каквото природата не е дала, и с тогнове грим не можеш да го компенсираш, нищо че си мислиш че изглеждаш добре.