.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Smile Нестандартно...

Здравейте, драги съфорумници искам да попитам нещичко.По интернет гледам все повече нестандартни предложения за брак.Не, че ми е дошло времето,но са доста атрактивни,трогателни и разчувстващи.Бих ви попитал вие какъв "сценарии" бихте предложили?Развинтете въображението си.Бихте ли го направили и вие? Пускам тази тема в раздел секс, защото тук влизат много повече хора от която и да била друга тема Извинявам се ако има правописни грешки и ако някъде съвсем случайно се повтаря.Хайде със здраве и чакам мнения

Преместена.
    kalpazanka
    Последно редактирано от kalpazanka : 05-29-2012 на 05:53

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Оф,омръзна ми от тва: Сложх го в СЕКС ,щото влизат повече хора, за секс си говорим, има си отделен раздел ЛЮБОВ.И там влизат достатъчно хора. Дай да си говорим за гумите на тракторите,щото в СЕКС влизат най-много хора.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Оф,омръзна ми от тва: Сложх го в СЕКС ,щото влизат повече хора, за секс си говорим, има си отделен раздел ЛЮБОВ.И там влизат достатъчно хора. Дай да си говорим за гумите на тракторите,щото в СЕКС влизат най-много хора.
    Не че нещо ама си има модератори за тази работа ?!
    Ако се приначисляваш към тях извинявай ако ли не недей се прави на интересна не си !

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ако не си забелязал тва форум,мога да говоря каквото си искам. Не държа да съм интересна на никого.
    maDamn

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от cartoonnetwork Виж мнението
    Не че нещо ама си има модератори за тази работа ?!
    Ако се приначисляваш към тях извинявай ако ли не недей се прави на интересна не си !
    Ало, я по-полека с мозъчните напъни, да не прегерееш.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Голям фен
    Ако някой ден се оженя , то начинът ще бъде достоен за бъдещата ми съпруга , достатъчен , за да се почувства като истинската принцеса , която без съмнение ще бъде.Колебая се между надпис в небето чрез фойерверки и бойни изтребители , хаха

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Ало, я по-полека с мозъчните напъни, да не прегерееш.
    Прегрях , не остана мозък вече ,Ако не си забелязал тва форум,мога да говоря каквото си искам сеш се ?
    Трупате мнения и се радвате маняци :S
    Садец..

anonymous708973
    Guest
    Темата е сладка. Държа да отбележа, че съм традиционалист и мъжът е този, който предлага брак.
    Колебая се за предложение пред други хора. Ако си сигурен, че мацката няма да откаже или да се почувства неудобно, окей. Ако не си - ще направиш лоша услуга и на двамата. Суперсладко е да се сложи в храна. Не фасул, естествено :д ама в шоколадово суфле, например... малко ще е омазан с шоколад, ама голям праз
    Падането на колене може да е страшно секси, може и да е страшно конфузно. Зависи от човека.

Сега прочетох, че темата е за нестандартни предложения. Сещам се за едно от "Дъщерите на Маклауд" - адски як сериал за фермери и фермерки в Австралия (нетипично красиви, естествено :д) Там единият пич беше завързал на много крави по една буква от "Тес еди-коя-си Маклауд, ще се омъжиш ли за мен?" (на английски) и с помощта на едно куче ги строи в редичка. Две крави се бяха разменили, ама пак се четеше. Суперготино беше.
    Всякакви такива изписваници в небето ми идват доста показни, аз си представям доста по-интимна обстановка.

Мега фен
    Град
    <3
    В Била:
    -Трябва да вземем кафе, ориз, тоалетна хартия и пуканки за довечера.
    -Да. Абе мило, я виж само... изцапана ли съм със шоколад?
    -Не, ама тея обувки не ти ходят на роклята, искаш ли да се оженим?
    -К'во? а... ами добре. *целув*

Сетих се за Дарма и Грег. <3

А на мен лично не ми харесват традиционните неща. Пръстени в шампанско, храна, вечери, етц, падане на колене и блаа, толкова е неловко и имам чувството, че живота по тоя начин върви по строго определен график.
    Никога не съм искала да се видя в бяла рокля, даже не искам да имам традиционна сватба. Даже не съм сигурна дали искам да се женя. А ако го правя искам да е нещо съвсееееем семпло, с много малко хора, даже може и без хора.
    А ей така за идеята би било яко примерно както си говориш с човечето си и някой да подхвърли: "Абе искаш ли да се оженим?" ^ Толкова е сладко, мило и ...инстинктивно.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Ако трябва да избирам - ще е на концерт на Бон Джоуви : )))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си